sâmbătă, 21 ianuarie 2012

Iarna, anotimpul ideal ca să renunţi la ţigări


Iarna poate fi mai uşor decât vara să renunţi la fumat
Iarna poate fi mai uşor decât vara să renunţi la fumat
Rezultatele parţiale ale programului Stop Fumat al Ministerului Sănătăţii în anul 2011 sunt încurajatoare: din cei 6238 de fumători care s-au adresat cabinetelor până la 1 octombrie, au fost evaluaţi 57,1%. 
Dintre pacienţii care au primit tratament şi au fost evaluaţi, la sfârşitul tratamentului erau nefumători 67,7%, în condiţiile în care doar 9,7% erau „pierduţi" (adică fără telefon sau cu nr. de telefon greşit etc).
Deşi pare o cifră foarte mare, totuşi trebuie să ţinem cont că persoanele care s-au adresat cabinetelor în 2011 sunt diferite de cele din anii de început, în sensul că sunt mai informate şi, mai ales, mai decise să facă pasul hotărâtor, iar numărul celor care apelează „din curiozitate" a scăzut dramatic.
În concluzie, iarna poate fi mai uşor decât vara să renunţi la fumat. Motivaţia e mai puternică, tentaţiile sunt mai mici, alternativele la fumat pot fi găsite mai uşor!

Cătălin Botezatu: "Nu mi-aș dori să fiu bunic nici măcar în glumă"


Creatorul de modă Cătălin Botezatu nu este pregătit să aibă nepoți. După ce în presă au apărut informații conform cărora presupusul lui fiu, Andrei Iordache, va deveni tată, designerul a luat foc.
  • Cătălin Botezatu și ANdrei Iordache, inaugurare magazin, București 2010
    Sursa: foto Ringier
Invitat, vineri, în emisiunea "Incredibil", de la Antena 2, Bote a comentat zvonurile privind așa-zisa sarcină a iubitei presupusului său fiu și a spus că nu și-ar dori să devină bunic.
"Nu mi-aș dori să devin bunic, nici măcar în glumă!", a spus, serios, Cătălin Botezatu. 

Reacția acestuia a venit după ce presa a scris că Mădălina, fosta concurentă de la emisiunea "Next Top Model", este însărcinată cu Andrei Iordache, așa-zisul fiu al lui Cătălin Botezatu.


MIT RĂSTURNAT: Punctul G NU există, spun oamenii de ştiinţă


Punctul G este un mit urban, au conchis oamenii de ştiinţă americani. Testele cu ultrasunete şi cele bazate pe mostre de ţesuturi n-au reuşit să demonstreze existenţa unei astfel de zone erogene.


Punctul G nu există. spun cercetătorii americani
Cu toate că există nenumărate cărţi şi site-uri care oferă informaţii, sfaturi şi trucuri legate de punctul G, se pare că această zonă erogenă misterioasă nu există de fapt în realitate.
Descris pentru prima oară în medicina occidentală în 1950, punctul G are reputaţia de garant al orgasmului feminin, de îndată ce este descoperit şi stimulat. Din nefericire pentru femei, se pare că este vorba de fapt de un simplu mit, după cum arată un studiu publicat în "Journal of Sexual Medicine".
Cercetătorii americani de la Yale-New Haven Hospital au reanalizat aproximativ 100 de articole ştiinţifice legate de punctul G, publicate în ultimele şase decenii. Concluzia lor: niciunul dintre ele nu oferă informaţii clare legate de existenţa unei astfel de zone erogene, scrie dailymail.co.uk.


Căsătoria nu te face mai fericit, spune un studiu. Dragostea, da


Căsătoria nu ne face mai fericiţi


Dacă există o persoană în viaţa ta, nu te îngrijora prea mult dacă nu aveţi niciun plan de căsătorie, pentru că mariajul nu te face mai fericit, spune un studiu citat de Science Daily.






Studiul a urmărit 2737 de bărbaţi şi femei singure din SUA pentru şase ani, urmărind felul în care 896 dintre ei fie s-au căsătorit, fie s-au mutat cu o o persoană, iar rezultatele au arătat faptul că atât cuplurile căsătorite, cât şi cuplurile care doar trăiau împreună erau mult mai fericite şi mult mai puţin deprimate decât persoanele care era singure, fără ca vreo diferenţă să existe între nivelul fericirii celor care doar trăiau împreună în comparaţie cu cel al cuplurilor căsătorite.

"În timp ce cuplurile căsătorite se bucură de o sănătate mai bună care este direct legată de faptul că împart aceeaşi asigurare de sănătate, cuplurile în care cei doi parteneri doar trăiesc împreună fără a fi căsătoriţi au avut mai multe de câştigat în ceea ce priveşte stima de sine", susţine cercetătorul care a condus studiul, medicul Kelly Musik, profesor la Universitatea Cornell.
Atât căsătoria, cât şi doar locuitul împreună cu persoana iubită au ca rezultat, spun concluziile studiului, mai puţine contacte cu prietenii şi familia în comparaţie cu persoanele care sunt singure şi contactele sociale ale acestora, iar aceste efecte par să persiste în timp.


Citroen DS4 este cea mai GAY maşină a anului


Citroen DS4 este maşina anului 2012 în opinia homosexualilor francezo
Citroen DS4 este "Masina-gay a anului 2012". Compactul cu aspiratii premium s-a impus in fata altor noua automobile bine vazute de comunitatea gay franceza, scrie bzi.ro.
In urma lui Citroen DS4 s-au aliniat, in aceasta ordine, Range Rover Evoque, Mini Coupe, Citroen DS5, Volkswagen Beetle, Mercedes-Benz SLS AMG Roadster, Audi Q3, Lamborghini Aventador, Volkswagen Golf Cabrio si BMW Seria 1.


5 feluri în care manipulezi un bărbat fără să-şi dea seama


Şapte fantezii sexuale ale femeilor care te vor şoca / FOTO: oddstuffmagazine.com






De ce să nu profiţi din când în când de faptul că iubitul tău îţi acordă atât de multă atenţie? Foloseşte-ţi farmecul şi manipulează-l…Câteva sfaturi de la 
Unica.ro.

Lasă-l să creadă că deţine controlul

Mai exact, uneori ar fi bine să te răsfeţi spunând ca el şi făcând ca tine. Lasă-i oricât spaţiu are nevoie, aprobă-l şi lasă-l să fie bărbat însă tu controlează din umbră situaţia. De exemplu, lasă-l într-o seară să stea mai mult singur pe motiv că are nevoie de momentele lui singur. O să te aprobe bucuros dar nu după mult timp va veni lângă tine cu chef să fie băgat în seamă. Atunci e momentul perfect să profiţi şi să-i spui ceva ce vroiai de mult să ştie.

Atrage-i atenţia când e concentrat în altă parte

Cel mai bun scenariu: când vorbeşte cu cineva la telefon, sărută-l pe gât, mângâie-l pe spate. Poate că va fi deranjat în primele secunde, dar sigur îi va plăcea apoi. Când vorbeşte cu cineva de la serviciu atinge-i zona intimă prin pantaloni. Punem pariu că va veni imediat după tine pentru o continuare? Sau, când se uită la sport, aşează-te la el în braţe, dansează-i în poală sau sărută-l intens. De continuare ocupă-te în felul tău…

Fă-l gelos

Bărbaţii sunt măguliţi şi mândri când partenera lor atrage priviri admirative, dar nu cred că există vreun bărbat căruia să-i placă când iubitei lui i se fac ochi dulci sau este prea lăudată de un alt bărbat. Pe de altă parte, bărbaţii au obiceiul de a se delăsa atunci când devin siguri pe relaţie şi au senzaţia că iubita lor e acolo cu ei orice ar fi. Concluzia? Fă-l să creadă că nu e singurul atent la tine, stârneşte-i puţin gelozia, însă nu exagera pentru că rişti să-şi piardă încrederea în tine. Puţină confuzie o să fie de ajuns ca să redescopere la tine calităţi de care probabil uitase.

Ce zici de şantajul sentimental?

Este probabil una dintre cele mai rapide metode când vrei să obţii ceva de la iubitul tău dar în acelaşi timp este şi una dintre cele mai periculoase. Asta pentru că provoacă depedenţă la fel de rapid cum se prinde şi el că ai făcut din asta un obicei. Şi atunci, nu ştiu ce ai mai putea face. Aşadar, mergând pe ideea “mai răruţ, că-i mai drăguţ”, profită uneori de disponibilitatea iubitului tău şi, cu un zâmbet dulce, o privire seducătoare sau o recompensă incintantă, spune-i ce îţi doreşti.

Şi nu în ultimul rând… sex!

Nu folosi niciodată sexul ca monedă de schimb pentru că e posibil ca la un moment dat lucrurile de genul ăsta să se întoarcă împotriva ta ca un boomerang usturător. Sexul ca metodă de manipulare a unui bărbat înseamnă doar să laşi uneori de la tine în timpul sexului şi să-i faci pe plac cu o anumită poziţie sexuală, vreun joc erotic sau jucărie sexuală pe care în mod normal nu prea le agreezi dar care totuşi îţi provoacă plăcere. Destul de multe femei îşi manipulează partenerii în timpul sexului cu sex oral.

În final…

Nu apela la metodele astea zilnic, ci doar când vrei un anumit lucru sau să-i spui ceva ce bănuieşti că nu o să-i placă. Altfel la un moment dat o să se sature şi o să rămâi singură cu tacticile de manipulare care nu cred că ţin de cald.

Ideea este că nu trebuie să exagerezi cu farmecul şi tacticile feminine şi nici să devii o profitoare, ci doar să te bucuri din când în când de încrederea în tine!


10 bărbaţi chipeşi care s-au născut femei GALERIE FOTO

Sunt bărbaţi de succes, chipeşi şi au înregistrat realizări în domeniile în care profesează. Ceea ce puţini ştiu e că s-au născut femei.


Balian Buschbaum
Balian Buschbaum
Loren Cameron
Loren Cameron
Ian Harvie
Ian Harvie
Lucas Silveira
Lucas Silveira
Katastrophe
Katastrophe
Thomas Beatie
Thomas Beatie
Ryan Sallans
Ryan Sallans
Andreas Krieger
Andreas Krieger
Chaz Bono
Chaz Bono


Balian Buschbaum s-a născut în 1980 şi purta numele Yvonne Buschbaum. A devenit campioană la săritura cu prăjina. În 2007 a anunţat că se retrage şi că doreşte să îşi schimbe sexul. Ceea ce s-a şi întâmplat, în 2008.
Buck Angel a devenit celebru în industria porno. El este producător al mai multor filme pentru adulţi.
Din galeria bărbaţilor născuţi femei nu lipsesc Thomas Beatie care a fost primul bărbat însărcinat şi Chaz Bono, fiica devenită bărbat a lui Cher
Buck Angel
Buck Angel













 
 



 


 









 


 










 










Bârfa nu e dăunătoare. 3 motive ştiinţifice pentru care ne face bine.


Să vorbeşti despre o persoană atunci când ea nu e prezentă e o activitate benefică, la care nu ar trebui să renunţi. Împrăştierea zvonurilor -definită ca a le atrage atenţia celorlalţi în privinţa comportamentului necorespunzător al unei persoane- ajută la menţinerea ordinii sociale, scade nivelul de stres al celui care bârfeşte şi ajută ca de o persoană să profite cei din jur, scrie un studiu al Berkeley citat de ziarul San Francisco Chronicle.


Bârfa e benefică, spune studiul celor de la Berkeley
Experimentul a fost simplu: cercetătării au vrut să descopere cum reacţionează oamenii atunci când un necunoscut cu care joacă un joc trişează. Cei care au observat manevra celui care nu juca corect au devenit mai stresaţi şi s-a observat că pulsul lor a crescut, dar dacă reuşeau să trimită un mic bilet în care să avertizeze ceilalţi jucători că acesta trişa se simţeau imediat mai bine şi pulsul scădea până la nivelul obişnuit.

"Avem tendinţa de a ne gândi la bârfe ca la un lucru negativ care are o reputaţie proastă, dar dacă ar fi ca ea să fie eliminată, aceasta ne-ar costa ordinea socială", spune co-autorul studiului. "O mare parte din ceea ce numim "bârfă" este, de fapt, felul în care încercăm să îi ajutăm pe cei din jur. Bârfa ne face bine. Putem spune că e chiar terapeutică".


Fantoma Prinţesei Diana, filmată într-o biserică din Scoţia VIDEO


Fantoma Prinţesei Diana a fost filmată într-o biserică scoţiană / FOTO: metro.co.uk
Auto-intitulatul expert în fenomene paranormale Michael Cohen investighează unul dintre cele mai controversate cazuri din cariera sa. În filmul realizat de un turist chinez într-o biserică din Glasgow se poate vedea cum silueta unei persoane care seamănă izbitor cu Prinţesa Diana apare pe un vitraliu.



"Eu şi câţiva experţi studiem înregistrarea, pentru a vedea dacă într-adevăr este vorba despre o fantomă. Ar putea fi o iluzie optică bizară, însă ar putea fi la fel de bine fantoma Prinţesei Diana. Oamenii de ştiinţă ne spun că fantomele nu există, însă oamenii din toată lumea continuă să le vadă. Chiar dacă noi nu vrem să avem nimic de a face cu morţii, poate că unele fantome nu şi-au încheiat socotelile cu noi", a spus Cohen, citat de metro.co.uk.




SURPRINZĂTOR: Adolescenţii au un nou mod de a face sex


Schimbul de parole e tot mai des întâlnit printre adolescenţii americani
Schimbul de parole este noul mod de a face sex al adolescenţilor americani, scrie newyorktimes.com. Tinerii îşi demonstrează afecţiunea pentru parteneri lăsându-i pe aceştia să le acceseze conturile de email şi de mesagerie instant, precum ş profilurile de pe reţelele de socializare.
"E un mod prin care îţi demonstrezi încrederea în prietenul tău", spune Tiffany Carandang, elevă la un liceu din San Francisco, adăugând că n-are nimic să-i ascundă prietenului său şi nici acesta nu are secrete faţă de ea.
Autoarea Rosalind Wiseman susţine că schimbul de parole se aseamănă într-un fel cu sexul, gestul fiind descurajat de adulţi şi implicând o anumită doză de vulnerabilitate. "Replica folosită de adolescenţi e întotdeauna aceeaşi: dacă suntem într-o relaţie, trebuie să-mi oferi totul", spune Wiseman.


NEBUNESC: ÎŞI RISCĂ VIAŢA doar pentru a-şi impresiona prietenii VIDEO


Îşi riscă viaţa pentru a-şi impresiona prietenii / FOTO: www.ziare.com


Un videoclip apărut pe internet arată cum un tânăr păşeşte pe şine în faţa unui tren care vine din sens invers.





Filmul, despre care se crede că a fost realizat în India, îl arată pe bărbat aruncându-se pe şine, cu faţa în jos, chiar înainte ca trenul să treacă pe deasupra sa. După trecerea trenului, tânărul se ridică de pe şine şi se comportă ca şi cum nu ar fi deloc speriat.



sursa:realitatea.net

CELE 12 ETAPE ALE SEDUCTIEI


Am luat la intrebari peste 1.000 de femei pentru a realiza graficul unui flirt reusit, de la prima impresie pina la dimineata de dupa.A rezultat acest curs despre cum poti cuceri o femeie. Orice femeie. Oricind.
1. Care e cel mai bun mod de a o invita in oras?
Varianta corecta: O propozitie lejera dar directa, fata in fata sau la telefon: "imi placi mult, hai sa bem o cafea impreuna. Esti libera vineri seara?"
Varianta nefericita: Ceva unic, interesant si haios: un vers creativ, un CD cu muzica personalizat sau o serenada instant.
2. Cum faci trecerea de la cina la o atmosfera mai intima?
Varianta incorecta: O inviti direct, fara ocolisuri, la tine acasa.
Varianta corecta: Ii sugerezi sa mergeti in alta parte pentru un "desert" special.
3. Care e cea mai eficienta cale de a o invita la tine acasa?
Varianta incorecta: Esti cinstit: ii spui ca vreai sa fii mai aproape de ea si ca nu vrei ca aceasta seara sa se termine brusc. Daca vrea si ea asta, sigur vine.
Varianta corecta: Ii promiti ca ii vei servi un desert gatit de tine sau ca o sa-i arati poze cu tine facand sport/un film/un obiect anume.
4. Ai 5 minute la dispozitie ca sa faci curat. Ce faci?
Incorect: Te asiguri ca dormitorul arata super.
Corect: Faci baia curata luna.
5. Cind faci prima miscare indrazneata?
Corect: Dupa ce ati avut ceva timp sa vorbiti si sa va relaxati.
Incorect: Imediat ce sunteti singuri, in lift sau in fata usii.
6. Cum faci prima miscare indrazneata?
Corect: O gidili in joaca sau o atingi usor... orice gest subtil pentru a initia un contact fizic.
Incorect: Faci o gluma, ca sa-i darimi "zidul de aparare".
7. Lucrurile avanseaza. Cum stii daca tipa este gata sa meraga mai departe?
Incorect: O lasi pe ea sa-ti spuna ce sa faci; femeilor n-ar trebui sa le fie jena sa ceara exact ce vor.
Corect: O lasi pe ea sa preia controlul. Daca isi misca miinile dinspre fata si parul tau spre zonele intime, atunci faci acelasi lucru.
8. Care este planul tau pentru preludiu?
Corect: O saruti pina se incalzeste.
Incorect: Ii faci un masaj lent si relaxant.
9. Care e cel mai bun mod de a dezbraca o femeie?
Incorect: O dezbraci tu din cap pina-n picioare.
Corect: Prefera o strategie mixta: ii scoti bluza, dar o lasi pe ea sa-si scoata fusta.
10. Care e scopul tau pentru prima partida de sex?
Incorect: Cu cit mai multe orgasme, cu atit mai bine. Vrei sa aiba o experienta extraordinara alaturi de tine.
Corect: Sa va simtiti bine impreuna si sa stabiliti o legatura emotionala.
11. Cujm comunici in timp ce faci sex?
Incorect: O intrebi mereu cum se simte, ca sa fii sigur ca ii faci non-stop pe plac.
Corect: Esti foarte atent la semnalele ei non-verbale.
12. Ce-i spui cind va despartiti a dua zi dimineata?
Corect: "Cind te mai pot vedea?"
Incorect: "M-am simtit foarte bine, multumesc."



Raspunsul pentru o ofera de job


In momentul in care primesti o oferta de job te afli intr-o situatie fericita, mai ales ca ne aflam inca in perioada de criza financiara, iar piata locurilor de munca nu este tocmai un taram prea fericit. Totusi, in cazul in care primesti o oferta de munca trebuie sa pregatesti un raspuns cat mai potrivit si sa ii raspunzi in cel mai scurt timp angajatorului.

Analizeaza


Acorda foarte mare atentie propunerii primite. Citeste-o de 2 - 3 ori si analizeaza toate aspectele care iti sunt prezentate. Ia in calcul argumentele si pro ale jobului si compara taskurile, atributiile, programul de munca si salariul cu cele de la actualul job.

Chiar si asa, �nu te grabi sa dai pe loc un raspuns. Lasa-ti o "portita" pe care sa poti intra fara probleme chiar si peste o luna, dar numai in momentul in care tu consideri ca aceasta este cea mai buna varianta.

Raspunsul pentru acceptarea sau refuzarea ofertei de munca

Dupa ce ai analizat cu atentie propunerea, ar fi bine sa dai un raspuns in aproximativ 2 - 3 zile de la primirea ei. Incepe raspunsul prin a multumi angajatorului pentru oferta facuta si dai acestuia de inteles ca apreciezi si esti recunoscator pentru propunerea facuta.

Incearca formulezi raspunsuri cat mai clare si pozitive, iar in cazul in care esti tentat sa accepti propunerea, incearca sa stabilesti o intalnire.

Nu ezita insa sa ceri mai multe detalii despre job, despre activitatea pe care ar trebui sa o faci, despre programul de munca si alte informatii esentiale.

De preferat este sa eviti sa spui angajatorului ca accepti propunerea facuta inca de la inceput. Ia-ti timpul necesar pentru a te hotara si evita sa iei o decizie rapida in acest sens.

Daca totusi iti place foarte mult jobul, dar in paralel mai lucrezi undeva, nu poti decat sa ii propui angajatorului o solutie de compromis: o colaborare sau un program part-time, cel putin pana reusesti sa iti dai seama de anumite lucruri.


sursa:askmen.ro

Reguli de stil pentru barbatii inalti si slabi


Hainele barbatesti sunt create, in general, pentru barbati bine facuti, care au o statura atletica, in acelasi mod in care hainele pentru femei sunt facute avand in minte masura XS, care rareori poate fi gasita printre femeile de rand. Dar daca esti genul inalt si slab, s-ar putea sa descoperi ca nu toate hainele stau bine pe tine, ba chiar au tendinta sa atarne si sa arate neglijent. Iata ce ai de facut pentru a-ti imbunatati lookul!

1. Poarta jeansi skinny pentru barbati

Daca ai norocul sa nu ai nici un fel de probleme cu silueta, atunci purtarea jeansilor skinny sau stramti este in avantajul tau. Nu oricine poate purta acest model de jeansi, foarte la moda de cativa ani. Nu exagera, totusi, cumparand o pereche in care abia intri, insa profita de faptul ca ai o silueta inalta si slaba si indrazneste sa portipantaloni stramti.

2. Poarta conversi

Stii tenisii aceia clasici, care merg bine la orice pereche de jeans? Ei reprezinta alegerea ideala pentru o tinuta casual, de zi, de mers in oras cu pietenii sau chiar la munca, daca nu lucrezi intr-un mediu oficial. Daca esti cu adevarat slab, atunci adidasii voluminosi sau bocancii vor parea adevarate barci in picioarele tale.
Daca optezi pentru culori mai indraznete de tenisi, ai grija cum asortezi incaltamintea cu restul tinutei si mai ales cu tricoul. Nu amesteca, fara noima, culorile.

3. Poarta jacheta stramta de piele

Jacheta de piele, de motor sau de aviator, nu se va demoda niciodata si este o piesa importanta pentru tine, pe care o poti purta cat de des vrei. Probeaza mai multe pana gasesti un model care sa cada bine pe umeri si sa se aseze bine pe langa corp, fara sa faca pliuri. Contrar ideii aparente ca jachetele de piele vin bine si barbatilor mai solizi, acestea se potrivesc cel mai bine celor cu siluete inalte si slabe.

4. Poarta esarfe si fulare

Acestea distrag atentia de la un corp prea lung sau prea slab si creeaza un echilibru cu restul siluetei. In plus, esarfele sunt accesorii chic, pe care le poti lega in mai multe moduri la gat, penru a-ti imbunatati stilul.
sursa:asmen.ro

Tendintele vestimentare ale sezonului primavara-vara 2012 GALERIE FOTO


Cele mai recente prezentari de moda de la Paris si Milano au dezvaluit tendintele vestimentare principale pentru moda masculina in sezonul primavara-vara 2012.

Piesele in voga pentru sezonul cald vor fi diverse si interesante, nicidecum simple, clasice si conformiste.

Pantalonii largi

Prima tendinta de baza pentru sezonul primavara-vara 2012 sunt pantalonii largi, populari atat pentru barbati, cat si pentru femei. Lungi sau scurti, poarta-i in culori deschise (de preferat, neutre), cu imprimeuri diverse sau simpli, albi, in zilele toride ale verii.


Camasa alba

O alta tendinta dominanta este versatila camasa alba, pe care o poti introduce in tinute elegante si lejere in acelasi timp. Poart-o cu papion in loc de cravata sau cu gulerul descheiat, daca o alaturi unei perechi de blugi comode.


Nuantele

Majoritatea designerilor au inclus in noile linii vestimentare portocaliul aprins si albastrul electric. Tinutele monocrome sunt in continuare in voga, alaturi de combinatiile indraznete de culori. Cele mai "sigure" optiuni vor fi maronul-camel si albul.


Imprimeurile au un cuvant greu de spus si in tendintele de stil pentru barbati. Modelele favorite se anunta a fi carourile si dungile. Pentru vacanta de vara, motivele hawaiene sunt cea mai inspirata alegere.


Accesoriile

In privinta accesoriilor, un ceas de marca nu trebuie sa lipseasca din tinuta. Esarfele pot fi atat monocrome, cat si colorate, iar ochelarii de soare funky (supradimensionati) vor face ravagii.




sursa:askmen.ro

5 tendinte din moda masculina pe care trebuie sa le eviti


Nu mai e nicio noutate ca moda masculina a inceput sa aiba din ce in ce mai multe trimiteri catre cea feminina, insa limita dintre cele doua a devenit atat de subtire incat ne sperie. Iata cateva dintre cele mai bizare tendinte ale momentului si riscurile care te pandesc daca vei aplica una dintre ele. 

1. Pantofii cu toc

Nu am fi crezut niciodata ca barbatii tanjesc dupa obiceiul dureros al femeilor de a se cocota pe tocuri si a defila peste tot de la inaltimi ametitoare, expunandu-se la riscul de a-si luxa oricand o glezna.�

Cu toate acstea, din momentul in care au fost lansati pe piata pantofii, sandalele sau cizmele cu tocuri sau talpa platforma pentru barbati, majoritatea hipsterilor s-au inghesuit sa-i cumpere si sa-i poarte. Daca la inceput era vorba doar de reuniuni pe tema modei, treptat, pantofii barbatesti cu toc au castigat o popularitate surprinzatoare si sunt purtati si pe strada.

2. Poseta de lac

Nu mai spunem nimic de faptul ca barbatii au inceput sa poarte posete si genti, chiar si plicuri, insa putini ar crede ca poseta de lac este ultima tendinta in moda masculina. Greu de imaginat ce prestanta vei mai avea cand porti pe mana o poseta care pare furata de la iubita ta, dar gusturile nu se discuta.

3. Machiajul cu creion si rimel

Privirea unui barbat pare mai intensa si misterioasa atunci cand ochii sai sunt subliniati de creion, nu-i asa? Dar daca clipeste din genele proaspat rimelate, nu ai cumva impresia ca tocmai a fugit de la teatru inaintea unei premiere? Oricum, ar fi interesant sa te lupti cu un barbat pe ultimul rimel la reducere dintr-un magazin de cosmetice, deci asteptam s-o vedem si pe asta. Pana atunci, poate ar fi bune si cateva tutoriale despre machiaj pentru barbati, daca tot s-a lansat aceasta tendinta.

4. Materiale metalice

Moda Star Trek a trecut rapid prin tendintele hainelor dedicate pentru femei, fara prea mare succes si s-a oprit in raioanele dedicate barbatilor. Veste, jachete, sacouri, colanti sau bluze metalice, aurii sau argintii, cu umerii proeminenti si talia elastica vin sa demonstreze ca si barbatii pot. Membrii formatiei Bee Gees ar fi, cu singuranta, invidiosi.

5. Haina de blana

Daca ai chef sa semeni cu un miliardar excentric sau ca un gangster infuriat, acum ai ocazia s-o faci pentru ca haina de blana a intrat in moda masculina. Nu stim cat de practice sunt si daca ar trebui neaparat accesorizate cu lant gros, dar merita incercat.



sursa:askmen.ro

4 motive gresite pentru a incepe o relatie


Te numeri printre persoanele care trec de la o relatie nefericita la alta? Atunci s-ar putea sa faci parte dintre cei care incep relatii din motive cu totul gresite, motiv pentru care ajungi sa crezi ca este ceva in neregula cu tine. Iata care sunt cele mai frecvente motive gresite ca sa incepi o relatie.

1. Te simti singur

Majoritatea celor care incep o relatie din motive gresite intra in aceasta categorie. Multibarbati au tendinta sa se simta neapreciati si cu stima de sine scazuta la minim atinci cand sunt singuri. Din pacate, dorinta de a scapa de singuratate si de a li se acorda iar atentie ii determina sa intre repede in relatii, cu persoane nepotrivite, fata de care nu simt neaparat o admiratie deosebita.

2. Prietenii te incurajeaza

Daca esti mereu inconjurat de prieteni cuplati, care vin peste tot cu iubitele lor si iti arata constant beneficiile unei relatii, incepi sa-ti doresti sa faci si tu parte din grupul lor. In plus, multi barbati sunt tentati sa-si aleaga o partenera care sa fie neaparat compatibila cu grupul de prieteni, ceea ce nu este intotdeauna cea mai buna idee. S-ar putea sa descoperi ca acasa, cand sunteti doar voi doi, nu aveti prea multe de vorbit.

3. Vrei sa uiti de fosta prietena

Se intampla des ca barbatii sa sara dintr-o relatie in alta pentru a reusi sa uite defosta prietena, pe care inca o mai iubesc. Din pacate, toata tristetea si suferinta ta se vor intoarce impotriva noii partenere, care nu are nici o vina pentru ce ti s-a intamplat.
Ar fi mai bine sa iti acorzi un pic de timp pentru ca ranile sufletesti sa se vindece si sa intri cu optimism si cu niste concluzii corecte intr-o alta relatie.
In plus, graba de a incepe o relatie te poate determina sa alegi prima femeie care iti acorda atentie, chiar daca poate nu sunteti deloc compatibili.

4. Vrei sa te bucuri de partide dese de sex

Pentru multi barbati, motivatia unor partide constante de sex este destul de putrinca incat sa-i convinga sa inceapa o noua relatie cu o femeie. Insa, chiar si daca e vorba de o femeie cu care esti compatibil sexual, mai sunt multe criterii care trebuiesc indeplinite ca sa aveti o relatie completa.



sursa:askmen.ro

8 semne care iti arata ca nu te place


Ca mai toti barbatii, probabil ca si tu esti confuz si nu reusesti chiar intotdeauna sa descifrezi semnalele pe care le dau femeile. Asa cum greu iti dai seama daca ofemeie te place, s-ar putea sa realizezi ca, atunci cand ii esti indiferent sau nu te place, este si mai dificil sa smulgi de la ea aceasta informatie, deci trebuie sa inveti sa-i citesti comportamentul. Iata cum sa fii sigur ca o femeie nu te place.

1. Nu-ti raspunde la telefoane si nu te suna inapoi

Te-ai chinuit sa afli numarul ei de telefon, ti-ai facut curaj si ai sunat-o si chiar ai avut impresia ca i-a facut placere convorbirea voastra. Asta numai o data pentru ca, de atunci, nu ti-a mai raspuns niciodata si nici nu te-a sunat inapoi.

2. Te ignora

Daca va intalniti intr-un loc public sau un cerc de cunostinte comune, se comporta ca si cum nu esti de fata. Mai ales daca tu te apropii de ea plin de sperante si incerci sa intri in vorba cu ea. Ignoranta si raceala ei sunt semne ca nu te place.

3. Prefera sa calatoreasca in alta masina

Daca plecati in calatorie cu un grup mare de prieteni, ea prefera sa mearga cu alta masina, evitand momentele in care ar trebui sa stea alaturi de tine timp de cateva ore si sa faceti conversatie.

4. Se aseaza cat mai departe posibil de tine

Daca nimeriti la o petrecere sau intr-o incapere, ea isi alege o pozitie departe de tine, astfel incat sa nu fie nevoita sa te priveasca. Poti incerca sa intri in raza ei vizuala, dar daca tot te ignora, e clar ca nu vrea sa aiba de-a face cu tine.

5. Iti repeta "vreau sa fim doar amici"

Tu ii spui ca ti-ai dori sa iesiti impreuna sa va cunoasteti mai bine si ea iti repeta ca mai mult de o amicitie nu va poate lega. Ce altceva mai vrei sa auzi?

6. Cand iesiti la intalnire, se duce la toaleta si nu se mai intoarce

Cand, in sfarsit, ai reusit s-o convingi sa iasa in oras cu tine, isi petrece jumatate de seara vorbind la telefon pentru ca apoi sa se scuze ca merge la toaleta si sa dispara de tot, fara nici un cuvant.

7. Flirteaza cu altii de fata cu tine

Indiferent ca stie sau nu ca o placi, daca vezi ca le face ochi dulci altor barbati, este clar ca nu are de gand sa accepte o relatie cu tine si ar trebui sa renunti la idee.

8.Te minte ca e ocupata sau obosita si nu are cum sa iasa cu tine in oras

Stii si tu ca nu poti fi ocupat si obosit tot timpul, dar ea iti tot serveste acesta scuza. fa-ti un bine si nu o mai suna!


sursa:askmen.ro