sâmbătă, 21 ianuarie 2012

4 motive gresite pentru a incepe o relatie


Te numeri printre persoanele care trec de la o relatie nefericita la alta? Atunci s-ar putea sa faci parte dintre cei care incep relatii din motive cu totul gresite, motiv pentru care ajungi sa crezi ca este ceva in neregula cu tine. Iata care sunt cele mai frecvente motive gresite ca sa incepi o relatie.

1. Te simti singur

Majoritatea celor care incep o relatie din motive gresite intra in aceasta categorie. Multibarbati au tendinta sa se simta neapreciati si cu stima de sine scazuta la minim atinci cand sunt singuri. Din pacate, dorinta de a scapa de singuratate si de a li se acorda iar atentie ii determina sa intre repede in relatii, cu persoane nepotrivite, fata de care nu simt neaparat o admiratie deosebita.

2. Prietenii te incurajeaza

Daca esti mereu inconjurat de prieteni cuplati, care vin peste tot cu iubitele lor si iti arata constant beneficiile unei relatii, incepi sa-ti doresti sa faci si tu parte din grupul lor. In plus, multi barbati sunt tentati sa-si aleaga o partenera care sa fie neaparat compatibila cu grupul de prieteni, ceea ce nu este intotdeauna cea mai buna idee. S-ar putea sa descoperi ca acasa, cand sunteti doar voi doi, nu aveti prea multe de vorbit.

3. Vrei sa uiti de fosta prietena

Se intampla des ca barbatii sa sara dintr-o relatie in alta pentru a reusi sa uite defosta prietena, pe care inca o mai iubesc. Din pacate, toata tristetea si suferinta ta se vor intoarce impotriva noii partenere, care nu are nici o vina pentru ce ti s-a intamplat.
Ar fi mai bine sa iti acorzi un pic de timp pentru ca ranile sufletesti sa se vindece si sa intri cu optimism si cu niste concluzii corecte intr-o alta relatie.
In plus, graba de a incepe o relatie te poate determina sa alegi prima femeie care iti acorda atentie, chiar daca poate nu sunteti deloc compatibili.

4. Vrei sa te bucuri de partide dese de sex

Pentru multi barbati, motivatia unor partide constante de sex este destul de putrinca incat sa-i convinga sa inceapa o noua relatie cu o femeie. Insa, chiar si daca e vorba de o femeie cu care esti compatibil sexual, mai sunt multe criterii care trebuiesc indeplinite ca sa aveti o relatie completa.



sursa:askmen.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu