joi, 12 ianuarie 2012

Taxa auto 2012: Ce maşini nu trebuie să plătească noua taxă


Foto: Mediafax//Sebastian Tătaru
Noua taxă auto 2012 va intra în vigoare în două săptămâni.


Taxa se aplică în cazul autovehiculelor care se înmatriculează în România, cât şi în cazul vânzării unui autoturism cumpărat şi înmatriculat înainte de 2007, fiind taxat cumpărătorul. Astfel, pentru maşinile mai vechi de 5 ani se plăteşte o sumă calculată în funcţie de vechime, capacitatea cilindrică şi coeficientul de poluare.

În articolele 3 şi 8 se face referire la masinile care nu platesc aceasta taxă.
Taxa auto 2012 nu se mai plăteşte nici în cazul:

- autovehiculelor aparţinând misiunilor diplomatice, oficiilor consulare şi membrilor acestora, precum şi altor organizaţii şi persoane străine cu statut diplomatic, care îşi desfaşoară activitatea pe teritoriul României;

- autovehiculelor special modificate în scopul conducerii de către persoanele cu handicap, precum şi autovehiculele special modificate în scopul preluării şi transportării persoanelor cu handicap grav sau accentuat, astfel cum aceste persoane sunt definite 1n Legea nr.448/2006, cu modificarile si completarile ulterioare; 

- autovehiculelor destinate a fi utilizate de forţele armate, forţele de securitate a statului, de poliţie, de jandarmerie, de poliţia de frontieră, de pompieri;

- autovehiculelor definite conform RNTR2 destinate serviciilor de ambulanţă şi medicină, autovehiculele speciale echipate corespunzător pentru acordarea ajutorului de urgenţă, precum şi autovehiculele speciale destinate serviciilor de descarcerare şi stingere a incendiilor; 

- autovehiculelor speciale a căror deplasare pe drumurile publice este în general limitata numai la şi de la locul de muncă, ale caror motoare respectă normele privind poluarea chimica aplicabile maşinilor mobile nerutiere. 

Taxa nu se plăteşte în cazul vehiculelor istorice, definite conform prevederilor legale. Dacă RAR şi Retromobil consideră ca autovehiculul este istoric, nu se plăteşte taxa auto, fie că maşina e înscrisă sau nu în România.

Nu plătesc taxa auto nici maşinile care apartin instituţiilor de învăţământ, sănătate şi cultură, maşinile ministerelor, ale altor organe ale administraţiei publice, structurilor patronale şi sindicale reprezentative la nivel naţional, asociaţiilor şi fundaţiilor de utilitate publică, de către guverne străine, organisme internaţionale şi organizaţii nonprofit şi de caritate, prin donaţii sau finanţate direct din împrumuturi nerambursabile, precum şi din programe de cooperare ştiinţifică şi tehnică. Totodată, diferite organizaţii şi fundaţii sunt scutite de taxă.

Nu plătesc taxa auto nici maşinile confiscate sau intrate potrivit legii in proprietatea privată a statului şi acordate cu titlu gratuit in conformitate cu prevederile legale in vigoare.

Nici maşinile destinate competitiilor sportive nu plătesc taxa auto 2012.


sursa:gandul.info

Care este cea mai periculoasă meserie din lume


Moartea recentă, într-un asasinat, a lui Mostafa Ahmadi Roshan, inginerul chimist iranian este cea mai recentă dintr-un lung şir de accidente, atentate şi răpiri, poate legate între ele, poate nu, dar care fac din programul nuclear iranian unul din cele periculase locuri de muncă din lume.
- Mustafa Ahmadi Roshan, inginer chimist şi unul dintre adjuncţii directorului instalaţiei nuclear de îmbogăţire a uraniului de la Natanz, în centrul Iranului, a fost ucis miercuri 11 ianuarie de explozia unei bombe magnetice plasată pe maşina sa în timp ce circula în apropiere de Universitatea Allameh Tabatabai, în partea de est a Teheranului. Atacul survine în plină criză între marile puteri şi Iran pe tema programului nuclear. Vicepreşedintele Mohammad Reza Rahimi a acuzat Statele Unite şi Israelul că se află în spatele acestui atentat şi a promis că asemenea acte nu vor opri "progresul" în acest domeniu.


- La 12 ianuarie 2010 Masoud Ali Mohammadi, profesor de fizică nucleară la Universitatea de la Teheran, a fost ucis de explozia comandată de la distanţă a unei motociclete-capcană în momentul când părăsea domiciliul din capitala iraniană. Autorităţile nu au întârziat să acuze Statele Unite şi Israelul că se află în spatele atentatului. "Primele elemente ale anchetei arată semne ale acţiunii malefice a triunghiului «Statele Unite, regimul sionist şi mercenarii lor»", a acuzat purtătorul de cuvânt al Afacerilor Externe iraniene, Ramin Mehmanparast. Statele Unite au respins aceste acuzaţii, calificându-le drept "absurde". Mohammadi era specialist în fizica particulelor, potrivit unuia dintre studenţii săi. El a lucrat împreună cu Corpul Gardienilor Revoluţiei (Pasdaran), vârful de lance al forţelor armate iraniene, în timpul războiului împotriva Irakului (1980-88).



- Ardeshir Hosseinpour, om de ştiinţă specializat în electromagnetism a pierit misterios în ianuarie 2007 la centrul de tehnologie nucleară din Isfahan. Decesul său a fost anunţat o săptămână mai târziu, iar relatările au fost contradictorii. Un ziar local şi o agenţie de ştiri anunţau că a pierit gazat, în timp ce agenţia privată de investigaţii Startfor punea decesul lui Hosseinpour pe seama unei "otrăviri radioactive" şi a acţiunilor unui serviciu secret străin.
- Darioush Razaei-Nejad a fost împuşcat în iulie 2011 în Teheran, în timp ce îşi aştepta copilul la poarta grădiniţei. La momentul uciderii sale oficialii iranieni l-au prezentat drept savant atomist implicat în programul nuclear iranian, dar mai târziu relatările oficiale au vorbit de faptul că studiase ingineria electrică la o universitate tehnică din Teheran. Spiegel îl prezenta din nou în august 2011 drept expert în nuclear ucis de Mossad, dar implicarea lui Rezaeinejad în programul nuclar a rămas neclară.



- În februarie 2011 Mahmoud Ahmadinejad l-a numit ca şef al programului nuclear pe Fereydoun Abbassi Davani, care a supravieţuit unui atentat cu bombă în noiembrie 2010. Abbassi a venit în locul lui Ali Akbar Salehi, devenit şef al diplomaţiei. La sfârşitul lui noiembrie 2010, Davani şi un alt expert nuclear, Majid Shahriari, au fost vizaţi de atentate. Shahriari a fost ucis de explozia unei bombe care a vizat maşina sa, iar Davani a fost rănit într-un atac similar.



- În iunie 2011 un avoin Tupolev 134 s-a prăbuşit în Rusia, la aterizarea pe aeroportul din Petrozavodsk. Cinci din cei 44 de pasageri morţi în accident erau experţi ruşi implicaţi în programul nuclear iranian. Cei cinci au contribuit la proiectarea centralei nuclare de la Bushehr; printre ei se afla cel mai important expert nuclear rus, Andrei Trokinov. Oficial, cauza accidentului este faptul că "echipajul nu a luat decizia de a creşte altitudinea pentru a efectua o nouă manevră de aterizare, continuând să coboare în lipsa unui contact vizual cu solul", precizează raportul oficial al comisiei de anchetă.


- Shahram Amiri este un om de ştiijnţă care a dispărut în circumstanţe ciudate în primăvara anului 2009, în timpul pelerinajului său la Mecca şi a reapărut în iulie 2010 în Washington, la Ambasada Pakistanului, încercând să se întoarcă la Teheran. Într-o conferinţă de presă a afiramt că a fost răpit de CIA, care a încercat să-l determine să coopereze; spune că a refuzat. Asta nu a împiedecat autorităţile iraniene să-l ancheteze pentru trădare. În iulie 2010 un purtător de cuvânt a recunoscut că administraţia Obama a avut contacte cu Shahram Amiri. Philip Crowley, purtătorul de cuvânt, a subliniat că omul de ştiinţă iranian a informat Guvernul american în legătură cu dorinţa sa de a părăsi ţara. însă, Crowley a refuzat să ofere orice alte detalii suplimentare. O sursă din cadrul Departamentului de Stat a precizat, ulterior, sub protecţia anonimatului, că aceste contacte cu Amiri au avut loc "pe toată durata sejurului acestuia". Shahram Amiri este expert în izotopi radioactivi la universitatea tehnologică Malek-Ashtar din Teheran şi se pare că a fost angajat la organizaţiei pentru energie atomică din Iran, fapt neconfirmat de guvern.

- Ali Reza Asghari, general şi fost adjunct al ministrului iranian al Apărării a dispărut în aprilie 2007 în Turcia, în urma unei operaţiuni desfăşurată de serviciile secrete occidentale. Cotidianul turc Hurriyet a relatat că fostul oficial era implicat în programul nuclear iranian. Ram Igra, un fost oficial din Mossad, a declarat că Asghari este cunoscut în cercurile de securitate din Israel drept "fondatorul" mişcării şiite libaneze Hezbollah. Oficialul israelian a precizat că, înainte de prelua funcţia de adjunct al ministrului iranian al Apărării, Asghari a fost comandantul Gărzilor Revoluţionare, principalul sponsor al Hezbollah.
În toamna anului 2010 Statele Unite respingeau ideea unui schimb de prizonieri cu Iranul, după ce preşedintele Mahmoud Ahmadinejad a sugerat ca SUA să elibereze opt deţinuţi iranieni, după punerea în libertate a unei turiste americane reţinute mai mult de un an la Teheran. Liderul iranian nu a precizat identitatea celor opt, însă presa de la Teheran afirmă că în custodia SUA se află cel puţin zece iranieni, printre ei numărându-se şi Ali Reza Asgari sau Amir Hossein Ardebili, om de afaceri iranian dat dispărut cu doi ani în urmă în Georgia.


sursa:businessmagazin.ro










ESQUIRE:Shoe Porn: Timberland Men's Heritage 6-Inch Premium


Walk in these because they're actually waterproof.
Heritage classic 6-inch premium waterproof boot ($180) by Timberland, timberland.com


Read more: http://www.esquire.com/blogs/mens-fashion/#ixzz1jHWhgIko

GQ:Tommy Ton's Street Style: Pitti Uomo

Our street shooting man captures the stylish scene in Florence  

Read More http://www.gq.com/style/street-style/201201/tommy-ton-pitti-uomo-fashion-week#ixzz1jHTQ2T8j

Stefan Stan: "Am 34 de ani si stau cu mama. Sunt mandru de asta"


Stefan Stan a marturisit la videochatul perfecte.ro ca are o relatie speciala cu mama lui. La 34 de ani inca locuieste cu ea, insa nu pentru mult timp. In curand se va muta singur pentru a se concentra mai mult asupra carierei.
Embed: 
"Stau inca cu mama si am 34 de ani. Mama pentru mine e prieten, frate, sora , tot ce poti sa iti imaginezi vreodata! Am stat foarte mult plecat de langa mama si am fost singur. Oricum ma intretin acasa si o intretin si pe mama. O viata intreaga a avut grija de mine si nu mi-a lipsit absolut nimic. Ce sa fac, sa ii zic “Muta-te la pensiune?!” sau “Ia-ti o garsoniera si pleaca de aici ca vreau sa fiu eu singur?!” Nu, sunt foarte mandru ca stau cu ea", a spus Stefan Stan la videochatul perfecte.ro.


sursa:perfecte.ro

Cum poţi sta pe Facebook în timp de dormi GALERIE FOTO


Patul FacebookPatul Facebook

Patul Facebook


Lansat în 2004 de către studentul la Harvard Mark Zuckerberg, reaţeaua de socializare Facebook a revoluţionat modul în care oamenii din toată lumea folosesc internetul. În numai câţiva ani, Facebook a strâns peste 800 de milioane de utilizatori, iar Mark Zuckerberg a devenit unul dintre cei mai bogaţi, puternici şi cunoscuţi oameni din lume.
Pentru a celebra cea mai folosită reţea de socializare din lume, designerul croat Tomislav Zvonaric a creat un concept inedit, care îţi permite să stai pe Facebook în timp de dormi, la propriu. Zvonaric a născocit un pat în forma literei "f" din logo- ul reţelei de socializare, care i-a cucerit imediat pe internauţi. Patul nu a intrat deocamdată în producţie, însă n-ar fi de mirare ca asta să se producă în curând, având în vedere popularitate de care se bucură Facebook în rândul utilizatorilor de internet.
Dă "Like" dacă Facebook-ul te-a ajutat şi pe tine să reiei legătura cu prieteni şi colegi de care nu mai auziseşi de ani buni, dacă îţi face ziua mai bună şi dacă găseşti aici cele mai interesante lucruri de pe internet.


5 moduri de a purta caciula de lana - GALERIE FOTO


Caciula de lana, serioasa sau haioasa, in culori terne sau vesele, cu ciucure sau margine lata, impletita sau cu modele traditionale - o intalnesti peste tot in aceasta iarna. Iata 5 moduri de a o purta.

1. In varful capului

Daca iti place stilul mai funky si nonconformist, poarta o caciula de lana, clasica, neagra sau bleumarin, ceva mai sus, pe varful capului. Poarta-o cu o pereche de ochelari de soare si un palton de lana, model etno.



2. Neglijent

Modul acesta neglijent de a purta caciula, ca si cum nu ai avut oglinda cand ai plecat de acasa, se potriveste la un stil vestimentar foarte atent si elaborat, tocmai pentru a evidentia constrastul. Alege caciula intr-una dintre nuantele care se regaseste in vestimentatie, maron in acest exemplu.
In rest, poarta o tinuta compusa din mai multe straturi, ca barbatul din imagine. Tricou alb, camasa descheiata, vesta si sacou inchis la un nasture, esarfa stransa in jurul gatului, jeansi tociti si cizme cool, din antilopa. Iata un stil si o atittudine demne de retinut!



3. Caciula de tocilar

Caciula rosie de lana, groasa, prea mica si purtata regulamentar, cu marginea intoarsa, poate fi un mod haios si la indemana de a arata ca ai umor. Nu e greu sa faci rost de ea, sigur ai pe acasa una din copilarie. Daca nu, roaga orice bunica sa-ti impleteasca una.
Poart-o cu un pulover gri, tip cardigan si camasa cadrilata, la o tinuta ceva mai serioasa, astfel incat caciula de tocilar, rosie, sa fie singurul element distinctiv al tinutei.



4. Caciula de schi

Caciula cu care mergi la schi sau caciula cu motive norvegiene este perfect valabila si daca o porti in oras, alaturi de o tinuta casual. Incearca o caciula bleumarin cu imprimeu alb, cu fulgi de nea, alaturi de o jacheta de jeans ca cea din imagine. Daca ti se pare plictisitor, poti adauga un fular intr-o culoare vesela, contrastanta cu restul tinutei.



5. Caciula cu ciucure supradimensionat

Caciulile scolaresti, in culori vesele, cu ciucure supradimensionat sunt foarte lamoda acum pentru barbatii dezinhibati, care se distreaza si au simtul umorului. O poti asocia cu alte imprimeuri si culori vesele pentru ca aici nu exista reguli, insa evita, totusi, sa arati ca o sorcova. Ai avantajul ca iti tine de cald si nu vei trece neobservat.



Femeia ideala - 5 idei ca s-o recunosti


Multi se vor inghesui sa contrazica ideea existentei femeii ideale, insa tu ai putea sa afli foarte simplu, cu ajutorul unor indicii, daca aleasa ta are sanse sa se califice pentru acel titlu. Iata ce ar trebui sa urmaresti de acum incolo, in secret, la iubita ta.

1. Isi uraste jobul?

Daca ai avea de ales intre o femeie obsedata de cariera si care vaneaza promovari pentru a-si consolida pozitia si una care isi uraste jobul pentru ca o solicita prea mult si planuieste sa-l schimbe pentru a gasi o ocupatie care ii mai lasa si timp de trait in afara orelor de program pe care ai alege-o? Iata ca ti-ai dat singur raspunsul.

2. Are un vibrator?

Astazi nu mai reprezinta un soc pentru nimeni ca femeile isi iau placerea in propriile maini si se mai satifac si singure. O femeie care iti destainuie ca mai foloseste din cand in cand ajutoare are un libidou sanatos, este mai buna la pat si va fi mai usor de satisfacut, fara sa te puna in dilema daca mimeaza sau nu orgasmul. Viata voastra sexuala ar avea, deci, numai de castigat.

3. Este intotdeauna de acord cu tine?

Stim sigur ca iti doresti o femeie cu opinii clare si bine argumentate, nu una care este mereu de acord cu tine si care cedeaza constant intr-o confruntare, rapindu-ti toataplacerea contrazicerii. Unde mai pui ca discutiile in contradictoriu sunt incitante si reprezinta mereu un motiv sa le terminati in pat.

4. Te depaseste in IQ uneori?

Femeile destepte nu ar trebui sa complexeze barbatii deoarece apar din ce in ce mai multe pe zi ce trece. Viata este mai bogata si mai incitanta langa o femeie desteapta, care te poate invata mereu ceva nou. Este o diferenta mare intre o femeie care zice si face lucruri impresionante si una care face lucruri dragute.

5. Se culca cu tine la prima intalnire?

Inca mai exista barbati destul de ipocriti incat sa propuna o partida de sex la prima intalnire si apoi sa fie dezamagiti ca femeia a cedat atat de usor, desi s-au simitit de milioane alaturi de ea. Gresit!In primul rand, femeia nu cedeaza cand accepta o partida de sex, ci se bucura la fel de mult ca si tine de aceleasi privilegii. Iar apoi cine nu-si doreste alaturi o femeie pasionala si deschisa la minte? Poate doar barbatii invechiti si demodati.

20 de reguli pentru o relatie de durata


Teoretic, nu exista nicio formula magica pentru o relatie de durata. In practica, totul depinde tine. Fericirea din cuplu tine de comunicare si de cat de bine stii sa gestionezi relatia cu persoana iubita. Cativa pasi simpli te vor ajuta sa ai o viata de cuplu plina de armonie si intelegere.

1. Fii ingaduitor, grijuliu si da dovada de iubire prin faptele si vorbele tale;

2. Nimeni nu este perfect, asa ca incearca sa fii tolerant cu micile greseli ale partenerei;

3. Arata-i persoanei iubite ca iti pasa de lucrurile pe care le face sau le spune, oricat de neinsemnate ar parea;

4. Cand iubita te raneste fara intentie, iart-o. Ura si ranchiuna nu fac altceva decat sa distruga fericirea din cuplu;

5. Roag-o pe partenera sa scrie pe o foaie lucrurile care o fac sa se simta apreciata si iubita. Scrie si tu o lista asemanatoare, apoi faceti schimb de liste si incercati sa va respectati dorintele reciproc;

6. Fii sincer, gentil si afectuos mereu. Ce oferi, aia primesti;

7. Fii empatic cu persoana iubita. Gandurile, vorbele si gesturile rautacioase sunt semne ale slabiciunii;

8. Gandeste pozitiv, incurajeaza-ti iubita si ajut-o atunci cand are nevoie de sprijin moral;

9. Citeste o carte despre sfaturi de cuplu. Acest lucru te va ajuta sa intelegi anumite probleme si vei gasi solutii pentru o relatie fericita de lunga durata;

10. Cand ii cumperi iubitei tale un cadou, nu te gandi ca ce este scump are si valoare sentimentala. Cadoul trebuie sa fie oferit din suflet si sa scoata in evidenta iubirea pe care i-o porti;

11. Vorbeste deschis despre toate problemele tale. O conversatie sincera poate face minuni, iar dificultatile isi pot gasi rezolvare. Doua minti sunt mai puternice decat una singura;

12. Daca ajungi intr-un punct in care relatia ta cu iubita pare ca sta sa se destrame, cauta solutii. Daca nimic nu functioneaza, ultima salvare este ajutorul unui specialist. In ziua de azi, terapia de cuplu este un des intalnita, iar partea buna este ca da rezultate;

13. Invata sa iti accepti iubita asa cum este, cu bune si rele, si nu incerca sa o schimbi dupa bunul tau plac;

14. Incearca sa-ti dai seama ce anume are o influenta negativa asupra relatiei tale. Odata gasita problema, vei sti cum sa o abordezi si sa o indrepti;

15. Nu te da batut usor. Frustrarile si conflictele nu vor face altceva decat sa sa-ti umbreasca relatia;

16. Cauta sa fii pe aceeasi lungime de unda cu partenera, sa ai aceleasi pasiuni ca ea, sa impartasesti aceleasi idealuri si teluri in viata.

17. Nu judeca si nu-ti critica iubita. Incearca sa-i explici viziunea ta asupra lucrurilor, dar fara sa o faci sa se simta prost sau sa o ataci;

18. Recunoaste atunci cand gresesti. Este normal si firesc ca, uneori, sa gresesti fata de iubita, dar greseala recunoscuta este pe jumatate iertata;

19. Nu-ti aminti de trecut si nu-i reprosa fapte vechi. In timp, mintea ta incepe sa "infloreasca", pentru ca uita anumite detalii. Astfel, le inlocuieste cu altele, iar tu tinzi sa hiperbolizezi mici greseli. Daca nu ii spui pe loc ce te deranjeaza, nu ii reaminti dupa mult timp;

20. Complimenteaz-o in fiecare zi. Astfel, vei pastra vie armonia si dragostea din cuplu. Orice femeie adora sa se simta iubita, apreciata si frumoasa.

4 fraze pe care le vei auzi des de la iubita ta


Daca esti atent la exprimarea unei femei, vei observa ca tinde sa repete anumite expresii sau ca are anumite ticuri verbale, care exprima trairile ei din acel moment sau care functioneaza ca adevarate avertismente. Indiferent ca e vorba de o despartire, ca incearca sa-ti atraga atentia sau ca vrea sa-ti comunice ceva, femeile folosesc anumite fraze ca arme metaforice pentru a ochi direct la tinta. Iata 4 dintre cele mai des utilizate fraze pe care le vei auzi de la iubita ta.

1. Trebuie sa vorbim

Cand e ceva in neregula sau iubita ta este deranjata de un anumit lucru, ea va folosi aceasta fraza pentru a initia o conversatie. Evident ca nu urmeaza ceva bun sau de care ai vrea sa auzi (vestile bune nu au nevoie de pregatire), asa incat ar trebui sa ridici garda si sa fii pregatit pentru ceva cu adevarat deranjant sau ingrijorator. De obicei, aceasta fraza poate anunta o despartire, poate semnala anumite lucruri care o deranjeaza la tine, ridicarea unor limite sau stabilirea unor reguli.

2. Trebuie sa-ti spun ceva

Desi oamenii isi doresc sa se implice in relatii care se bazeaza pe incredere, nu este intotdeauna asa. Cand o femeie foloseste aceasta fraza, de obicei, vrea sa semnaleze ca este pregatita sa recunoasca un lucru pe care l-a tinut secret. Femeile cu personalitate puternica recunosc mai usor atunci cand gresesc si vor sa spuna adevarul iubitului, partenerului sau sotului.

De obicei, femeile folosesc aceasta fraza cand au inselat sau tradat increderea partenerului sau au facut ceva gresit in trecut si nu mai pot trai cu vina. Este un fel de invaluire astfel incat adevarul crud sa nu doara prea tare.

3. Cum zici tu...

Sau mai modernul "whatever". La fel cum exista barbati incapatanati, si femeile pot ajunge la un grad ingrijorator de ambitie si orgoliu. Cand gresesc, femeile nu sunt intotdeauna pregatite sa recunoasca acest lucru. De aceea, vor folosi expresia "cum zici tu" pentru a-ti arata ca nu sunt interesate sa discute despre o anumita situatie care te preocupa pe tine si ar dori sa schimbe subiectul. Aceasta fraza este un mod mai putin politicos de a spune ca nu le convine o anumita situatie sau subiect de discutie.

Folosirea acestei expresii dovedeste lipsa de respect sau chiar iritabilitate fata de interlocutor si reprezinta o adevarata arma pe care o folosesc femeile cand sunt nervoase. Cu alte cuvinte, ar fi cazul sa-ti dai seama ca discutia s-a incheiat.

4. Stii ce zi e azi?

Cu totii cunoastem obsesia femeilor despre datele importante din viata lor, iar, din nefericire, tot ele sunt singurele care acorda atentie exagerata rememorarii fiecarui detaliu, a zilei, orei, saptamanii, lunii si anului in care ceva semnificativ s-a intamplat. Daca auzi aceasta intrebare, este clar ca tocmai ai uitat vreo aniversare, zi de nastere, zi onomastica sau o alta ocazie, importanta pentru ea.
Cand o femeie foloseste aceasta fraza inseamna ca este deja frustrata si deranjata pentru ca nu ti-ai adus aminte de o data importanta pentru ea inainte sa-ti fi atras atentia.

4 moduri sigure de a o seduce la prima intalnire


Prima intalnire cu o femeie poate fi decisiva pentru viitorul relatiei voastre, deci nu trata cu superficialitate singurele momente in care poti demonstra cine esti si ce poti. Invata de la expertii in comportament cum sa te porti ca si cum deja ai sedus-o pentru a o convinge ca te place.

Intoarce discutia in favoarea ta

Daca nu prea stii ce subiecte ar trebui sa abordezi, cand intervine un gol de conversatie, mergi intotdeauna pe tema calatoriilor. Daca ea nu s-a plimbat prea mult, poate ai facut-o tu si sigur ai ce povesti. E momentul sa te lauzi ca stii unde se mananca cele mai bune fructe de mare dintr-un orasel exotic sau unde gasesti cel mai bun hotel dintr-o mare capitala europeana.
Daca nici unul dintre voi nu a calatorit prea mult, atunci sigur aveti planuri de calatorii despre care va place sa vorbiti. Cine n-ar visa sa plece maine in Cuba sau la Festivalul de la Rio?

Asteapta momentul potrivit

Un studiu recent realizat de Universitatea din Pennsylvania arata ca oamenii pot fi mult mai receptivi chiar si atunci cand par ca nu sunt atenti. De aceea, nu insista sa se uite in ochii tai in timp ce vorbesti, insa abordeaza subiectele importante pentru tine atunci cand beneficiezi de atentia ei toatala. De exemplu, nu-i povesti despre cum vrei tu sa promovezi la munca in timp ce ea citeste meniul, ci asteapta pana cand vi se aduce bautura si apoi abordeaza acest subiect.

Dovedeste, nu te lauda

Poate ca tie ti se pare interesant sa-i spui ca esti un fan al sportului si nu pierzi nici o competitie de la televizor, dar nu te-ai ridica de pe canapea pentru o plimbare cu bicicleta nici in ruptul capului. In schimb, daca ii spui ca mergi regulat la sala si sportul face parte din viata ta, ai mai multe sanse sa fii luat in seama.

Joaca-ti toate cartile

Daca vezi ca discutiile serioase o plictisesc, schimba un pic tonul. Cateva glume sau putin umor nevinovat pe seama ta vor relaxa sigur atmosfera. Povesteste-i ce nazdravanii faceai cand erai mic sau ce prieteni distractivi ai, iar daca o faci sa rada, ai sedus-o pe jumatate.

Pitti Uomo 81 – ziua 1


Ieri a început ceva senzațional pentru că nu-mi ajung cuvintele să pot descrie ceea ce urmează să vă prezint.
Pentru cei care nu știu despre ce este vorba, în data de 10.01.2011 a început cel mai mare târg de modă pe nume Pitti Uomo din Italia.
În prima azi a fost o explozie de nuanțe portocalii, impriemeuri Fair Isle, Navajo și acele combinații neobișnuite pe care le observăm la edițiile de street style din străinătate.
Haideți să le vizionăm împreună:
http://downeastandout.tumblr.com
3 http://streetfsn.blogspot.com/
Prietenul nostru Nick Woster și-a făcut apariția.
4. http://streetfsn.blogspot.com/
5. http://streetfsn.blogspot.com/
6. http://streetfsn.blogspot.com/
7. http://streetfsn.blogspot.com/
Jurnalistul Angelo Flaccavento.
8. http://streetfsn.blogspot.com/
9. http://streetfsn.blogspot.com/
9. http://streetfsn.blogspot.com/
10. http://streetfsn.blogspot.com/
11. http://streetfsn.blogspot.com/
12 http://streetfsn.blogspot.com/
13. http://streetfsn.blogspot.com/
14 http://streetfsn.blogspot.com/
Dacă dorești să vezi și alte huse pentru Iphone o poți face aici.
15. http://streetfsn.blogspot.com/
16. http://streetfsn.blogspot.com/
17. http://www.grazia.it/
18. http://www.grazia.it/
Își face prezența și fotograful de street style Guerre.
19. http://www.grazia.it/
20 http://www.grazia.it/
21 http://www.grazia.it/
22. http://www.grazia.it/
23. http://www.grazia.it/
24. http://facehunter.blogspot.com/
sursa foto: http://downeastandout.tumblr.com


sursa:stilmasculin.ro