joi, 12 ianuarie 2012

4 moduri sigure de a o seduce la prima intalnire


Prima intalnire cu o femeie poate fi decisiva pentru viitorul relatiei voastre, deci nu trata cu superficialitate singurele momente in care poti demonstra cine esti si ce poti. Invata de la expertii in comportament cum sa te porti ca si cum deja ai sedus-o pentru a o convinge ca te place.

Intoarce discutia in favoarea ta

Daca nu prea stii ce subiecte ar trebui sa abordezi, cand intervine un gol de conversatie, mergi intotdeauna pe tema calatoriilor. Daca ea nu s-a plimbat prea mult, poate ai facut-o tu si sigur ai ce povesti. E momentul sa te lauzi ca stii unde se mananca cele mai bune fructe de mare dintr-un orasel exotic sau unde gasesti cel mai bun hotel dintr-o mare capitala europeana.
Daca nici unul dintre voi nu a calatorit prea mult, atunci sigur aveti planuri de calatorii despre care va place sa vorbiti. Cine n-ar visa sa plece maine in Cuba sau la Festivalul de la Rio?

Asteapta momentul potrivit

Un studiu recent realizat de Universitatea din Pennsylvania arata ca oamenii pot fi mult mai receptivi chiar si atunci cand par ca nu sunt atenti. De aceea, nu insista sa se uite in ochii tai in timp ce vorbesti, insa abordeaza subiectele importante pentru tine atunci cand beneficiezi de atentia ei toatala. De exemplu, nu-i povesti despre cum vrei tu sa promovezi la munca in timp ce ea citeste meniul, ci asteapta pana cand vi se aduce bautura si apoi abordeaza acest subiect.

Dovedeste, nu te lauda

Poate ca tie ti se pare interesant sa-i spui ca esti un fan al sportului si nu pierzi nici o competitie de la televizor, dar nu te-ai ridica de pe canapea pentru o plimbare cu bicicleta nici in ruptul capului. In schimb, daca ii spui ca mergi regulat la sala si sportul face parte din viata ta, ai mai multe sanse sa fii luat in seama.

Joaca-ti toate cartile

Daca vezi ca discutiile serioase o plictisesc, schimba un pic tonul. Cateva glume sau putin umor nevinovat pe seama ta vor relaxa sigur atmosfera. Povesteste-i ce nazdravanii faceai cand erai mic sau ce prieteni distractivi ai, iar daca o faci sa rada, ai sedus-o pe jumatate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu