joi, 12 ianuarie 2012

Cum poţi sta pe Facebook în timp de dormi GALERIE FOTO


Patul FacebookPatul Facebook

Patul Facebook


Lansat în 2004 de către studentul la Harvard Mark Zuckerberg, reaţeaua de socializare Facebook a revoluţionat modul în care oamenii din toată lumea folosesc internetul. În numai câţiva ani, Facebook a strâns peste 800 de milioane de utilizatori, iar Mark Zuckerberg a devenit unul dintre cei mai bogaţi, puternici şi cunoscuţi oameni din lume.
Pentru a celebra cea mai folosită reţea de socializare din lume, designerul croat Tomislav Zvonaric a creat un concept inedit, care îţi permite să stai pe Facebook în timp de dormi, la propriu. Zvonaric a născocit un pat în forma literei "f" din logo- ul reţelei de socializare, care i-a cucerit imediat pe internauţi. Patul nu a intrat deocamdată în producţie, însă n-ar fi de mirare ca asta să se producă în curând, având în vedere popularitate de care se bucură Facebook în rândul utilizatorilor de internet.
Dă "Like" dacă Facebook-ul te-a ajutat şi pe tine să reiei legătura cu prieteni şi colegi de care nu mai auziseşi de ani buni, dacă îţi face ziua mai bună şi dacă găseşti aici cele mai interesante lucruri de pe internet.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu