sâmbătă, 21 ianuarie 2012

Reguli de stil pentru barbatii inalti si slabi


Hainele barbatesti sunt create, in general, pentru barbati bine facuti, care au o statura atletica, in acelasi mod in care hainele pentru femei sunt facute avand in minte masura XS, care rareori poate fi gasita printre femeile de rand. Dar daca esti genul inalt si slab, s-ar putea sa descoperi ca nu toate hainele stau bine pe tine, ba chiar au tendinta sa atarne si sa arate neglijent. Iata ce ai de facut pentru a-ti imbunatati lookul!

1. Poarta jeansi skinny pentru barbati

Daca ai norocul sa nu ai nici un fel de probleme cu silueta, atunci purtarea jeansilor skinny sau stramti este in avantajul tau. Nu oricine poate purta acest model de jeansi, foarte la moda de cativa ani. Nu exagera, totusi, cumparand o pereche in care abia intri, insa profita de faptul ca ai o silueta inalta si slaba si indrazneste sa portipantaloni stramti.

2. Poarta conversi

Stii tenisii aceia clasici, care merg bine la orice pereche de jeans? Ei reprezinta alegerea ideala pentru o tinuta casual, de zi, de mers in oras cu pietenii sau chiar la munca, daca nu lucrezi intr-un mediu oficial. Daca esti cu adevarat slab, atunci adidasii voluminosi sau bocancii vor parea adevarate barci in picioarele tale.
Daca optezi pentru culori mai indraznete de tenisi, ai grija cum asortezi incaltamintea cu restul tinutei si mai ales cu tricoul. Nu amesteca, fara noima, culorile.

3. Poarta jacheta stramta de piele

Jacheta de piele, de motor sau de aviator, nu se va demoda niciodata si este o piesa importanta pentru tine, pe care o poti purta cat de des vrei. Probeaza mai multe pana gasesti un model care sa cada bine pe umeri si sa se aseze bine pe langa corp, fara sa faca pliuri. Contrar ideii aparente ca jachetele de piele vin bine si barbatilor mai solizi, acestea se potrivesc cel mai bine celor cu siluete inalte si slabe.

4. Poarta esarfe si fulare

Acestea distrag atentia de la un corp prea lung sau prea slab si creeaza un echilibru cu restul siluetei. In plus, esarfele sunt accesorii chic, pe care le poti lega in mai multe moduri la gat, penru a-ti imbunatati stilul.
sursa:asmen.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu