sâmbătă, 21 ianuarie 2012

Cele mai enervante lucruri pe care ea se asteapta sa le faci


Spre deosebire de barbati, care sunt obisnuiti sa se descurce singuri si sa nu-si recunoasca sau verbalizeze nevoile emotionale, femeile care se implica intr-o relatie au anumite pretentii de la partenerul de viata. Ele isi doresc lucruri mai simple sau mai complicate, care ar trebui sa vina de la sine sau pe care ei refuza sa le inteleaga.

1. Vrea sa te interesezi constat de tot ce face

Chiar daca stii ca e la munca sau la cumparaturi cu cea mai buna prietena, nu strica sa mai dai un telefon la cateva ore ca sa te interesezi ce face. Asta dovedeste grija ta pentru ea si, de ce nu, faptul ca ti-e dor de ea cand sunteti departe unul de celalalt.

2. Vrea sa o conduci acasa seara

Este de la sine inteles ca, daca iesiti seara in oras si intalnirea voastra se termina tarziu, ar trebui s-o conduci acasa. Este un gest de politete absolut firesc si nici n-ar trebui sa existe discutii sau cereri insistente pe aceasta tema. Aceeasi regula se aplica si daca ea are treaba pana mai tarziu si te roaga sa vii si sa o duci acasa.

3. Vrea sa-ti dezvalui latura sensibila

Comentariile tale acide din timpul comediilor romantice sau refuzul de a vorbi cu ea despre sentimentele tale te catalogheaza drept un om insensibil. Poate ca anumite atitudini nu ti se par demne de un barbat, insa, daca esti indragostit de o femeie care te iubeste la randul ei, de ce ai refuza sa impartasesti acest lucru cu ea? Barbatia nu consta in numarul redus de "te iubesc-uri" pe care le spui, ci in cu totul alte detalii.

4. Vrea sa se simta mai atragatoare langa tine

Faptul ca aveti o relatie ar trebui sa insemne ca tu o gasesti atragatoare pe ea si invers. Iar daca o gasesti atragatoare, ar trebui sa nu te poti abtine sa iti tii mainile acasa, s-o mangai, s-o rasfeti si s-o privesti ca si cum ar fi cea mai frumoasa femeiedin lume. Cam mult, nu-i asa? La polul opus se afla atitudinea de genul "nu am chef azi", in care o ignori, o neglijezi si o si respingi, chiar si cand ea initiaza momentele de tandrete.


sursa:askmen.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu