sâmbătă, 21 ianuarie 2012

8 semne care iti arata ca nu te place


Ca mai toti barbatii, probabil ca si tu esti confuz si nu reusesti chiar intotdeauna sa descifrezi semnalele pe care le dau femeile. Asa cum greu iti dai seama daca ofemeie te place, s-ar putea sa realizezi ca, atunci cand ii esti indiferent sau nu te place, este si mai dificil sa smulgi de la ea aceasta informatie, deci trebuie sa inveti sa-i citesti comportamentul. Iata cum sa fii sigur ca o femeie nu te place.

1. Nu-ti raspunde la telefoane si nu te suna inapoi

Te-ai chinuit sa afli numarul ei de telefon, ti-ai facut curaj si ai sunat-o si chiar ai avut impresia ca i-a facut placere convorbirea voastra. Asta numai o data pentru ca, de atunci, nu ti-a mai raspuns niciodata si nici nu te-a sunat inapoi.

2. Te ignora

Daca va intalniti intr-un loc public sau un cerc de cunostinte comune, se comporta ca si cum nu esti de fata. Mai ales daca tu te apropii de ea plin de sperante si incerci sa intri in vorba cu ea. Ignoranta si raceala ei sunt semne ca nu te place.

3. Prefera sa calatoreasca in alta masina

Daca plecati in calatorie cu un grup mare de prieteni, ea prefera sa mearga cu alta masina, evitand momentele in care ar trebui sa stea alaturi de tine timp de cateva ore si sa faceti conversatie.

4. Se aseaza cat mai departe posibil de tine

Daca nimeriti la o petrecere sau intr-o incapere, ea isi alege o pozitie departe de tine, astfel incat sa nu fie nevoita sa te priveasca. Poti incerca sa intri in raza ei vizuala, dar daca tot te ignora, e clar ca nu vrea sa aiba de-a face cu tine.

5. Iti repeta "vreau sa fim doar amici"

Tu ii spui ca ti-ai dori sa iesiti impreuna sa va cunoasteti mai bine si ea iti repeta ca mai mult de o amicitie nu va poate lega. Ce altceva mai vrei sa auzi?

6. Cand iesiti la intalnire, se duce la toaleta si nu se mai intoarce

Cand, in sfarsit, ai reusit s-o convingi sa iasa in oras cu tine, isi petrece jumatate de seara vorbind la telefon pentru ca apoi sa se scuze ca merge la toaleta si sa dispara de tot, fara nici un cuvant.

7. Flirteaza cu altii de fata cu tine

Indiferent ca stie sau nu ca o placi, daca vezi ca le face ochi dulci altor barbati, este clar ca nu are de gand sa accepte o relatie cu tine si ar trebui sa renunti la idee.

8.Te minte ca e ocupata sau obosita si nu are cum sa iasa cu tine in oras

Stii si tu ca nu poti fi ocupat si obosit tot timpul, dar ea iti tot serveste acesta scuza. fa-ti un bine si nu o mai suna!


sursa:askmen.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu