sâmbătă, 21 ianuarie 2012

5 tendinte din moda masculina pe care trebuie sa le eviti


Nu mai e nicio noutate ca moda masculina a inceput sa aiba din ce in ce mai multe trimiteri catre cea feminina, insa limita dintre cele doua a devenit atat de subtire incat ne sperie. Iata cateva dintre cele mai bizare tendinte ale momentului si riscurile care te pandesc daca vei aplica una dintre ele. 

1. Pantofii cu toc

Nu am fi crezut niciodata ca barbatii tanjesc dupa obiceiul dureros al femeilor de a se cocota pe tocuri si a defila peste tot de la inaltimi ametitoare, expunandu-se la riscul de a-si luxa oricand o glezna.�

Cu toate acstea, din momentul in care au fost lansati pe piata pantofii, sandalele sau cizmele cu tocuri sau talpa platforma pentru barbati, majoritatea hipsterilor s-au inghesuit sa-i cumpere si sa-i poarte. Daca la inceput era vorba doar de reuniuni pe tema modei, treptat, pantofii barbatesti cu toc au castigat o popularitate surprinzatoare si sunt purtati si pe strada.

2. Poseta de lac

Nu mai spunem nimic de faptul ca barbatii au inceput sa poarte posete si genti, chiar si plicuri, insa putini ar crede ca poseta de lac este ultima tendinta in moda masculina. Greu de imaginat ce prestanta vei mai avea cand porti pe mana o poseta care pare furata de la iubita ta, dar gusturile nu se discuta.

3. Machiajul cu creion si rimel

Privirea unui barbat pare mai intensa si misterioasa atunci cand ochii sai sunt subliniati de creion, nu-i asa? Dar daca clipeste din genele proaspat rimelate, nu ai cumva impresia ca tocmai a fugit de la teatru inaintea unei premiere? Oricum, ar fi interesant sa te lupti cu un barbat pe ultimul rimel la reducere dintr-un magazin de cosmetice, deci asteptam s-o vedem si pe asta. Pana atunci, poate ar fi bune si cateva tutoriale despre machiaj pentru barbati, daca tot s-a lansat aceasta tendinta.

4. Materiale metalice

Moda Star Trek a trecut rapid prin tendintele hainelor dedicate pentru femei, fara prea mare succes si s-a oprit in raioanele dedicate barbatilor. Veste, jachete, sacouri, colanti sau bluze metalice, aurii sau argintii, cu umerii proeminenti si talia elastica vin sa demonstreze ca si barbatii pot. Membrii formatiei Bee Gees ar fi, cu singuranta, invidiosi.

5. Haina de blana

Daca ai chef sa semeni cu un miliardar excentric sau ca un gangster infuriat, acum ai ocazia s-o faci pentru ca haina de blana a intrat in moda masculina. Nu stim cat de practice sunt si daca ar trebui neaparat accesorizate cu lant gros, dar merita incercat.



sursa:askmen.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu