sâmbătă, 21 ianuarie 2012

Versace pentru H&M, colectia Cruise 2012




Daca in 2011 a fost destul de greu sa nu auzi de numele celei mai mediatizate colaborari: Versace pentru H&M, anul 2012 nu pare sa aduca mari schimbari. In aproximativ doua saptamani, pe 19 ianuarie, urmeaza sa fie lansata o colectie exclusiv online „Versace for H&M Cruise 2012” ce il are ca ambasador pe modelul latin, River Viiperi.
Nebunia Versace pentru H&M nu pare sa se apropie de sfarsit, iar colectia „Cruise 2012” vine ca un mic teaser – de 14 piese pentru barbati –inainte de primavara-vara 2012. Insa sa nu credeti ca Donatella Versace o sa isi petreaca eternitatea asociata cu brand-ul H&M, aceasta este a doua si ultima colectie in colaborare cu ei.“This cruise collection is full of pretty, elegant pieces for women and strong new staples for men, all with a fresh feeling for a new year. It has been such a pleasure working with H&M, I am thrilled to be collaborating with them one more time for this online exclusive collection.”
Desi este inca destul de devreme pentru astfel de tinute, usor mai potolite in culori si design fata de colectia anterioara, nu strica niciodata un strop de inspiratie pentru vara ce urmeaza. Daca totusi nu esti fac aceasta colaborare, nici eu nu sunt, poti sa te lasi motivat sa dai odata sarmalutele jos ca sa arati ca domnul Viiperi.
Pe final, pentru ca vreau sa ne mandrim cu faptul ca suntem europeni, aceasta colectie, exclusiv online, o sa fie cumparata numai de „adeptii” de pe acest continent, asta deoarece piata americana urmeaza sa profite de un outlet H&M, de abia in toamna 2012.



sursa:modamasculina.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu