sâmbătă, 21 ianuarie 2012

Ce le place femeilor la capitolul vestimentatie masculina




Femeile se imbraca pentru alte femei, iar barbatii se imbraca pentru ei sau asa imi place mie sa cred, mai ales luand in considerare obiceiurile specimenelor care ma inconjoara – va iubesc pe toti. Femeile sunt atente la detalii, iar ceea ce porti in picioare chiar spune multe despre tine.
Cheia tinutei impecabile a unui barbat este ca el sa ofere atentie tuturor detaliilor: daca petreci o ora facandu-ti parul, ai face bine ca si barba ta sa primeasca aceeasi atentie. Un alt detaliu important, sfarcurile nu ar trebui sa ti se vada prin tricou, respectiv camasa, asta numai daca cumva nu esti platit pentru asta.Femeilor le plac barbatii imbracati „smart”, insa o sa le sclipeasca ochii cand il vor vedea pe el intr-o tinuta de „bad boy”.
Costumul cu care mergi la sigur
Nu conteaza daca nu esti obisnuit cu acest stil, ca ai scuza „sunt-genul-blugi-si-tricou”, toti barbatii, cu accent pe BARBATI, ar trebui sa detina un costum negru, simplu si „slim”. Iar cand vine vorba despre cravate, desi cele subtiri sunt foarte hot, din cand in cand nu strica sa incerci ceva mai gros, de dragul ei. Marimea conteaza!
Tinuta rock’n’roll
Toti barbatii arata bine cu o geaca neagra, din piele! Poti sa optezi pentru o pereche de blugi negri, un tricou alb si o geaca de piele ca vei arata trec chic & fashionable, fara sa pari ca te-ai gandit prea mult. „Do it the James Dean way”, insa incearca sa traiesti.
Gentile masculine
Un barbat ce detine o geanta eleganta, inseamna un barbat care calatoreste, care mereu are ceva de facut. Gentile masculine mi se par foarte sexy si stranesc curiozitatea femeilor, mai ales ca deja este un mit cate lucruri poate detine sexul feminin chiar si in cele mai mici genti.
Ai grija la imprimeuri
Cand vine vorba despre imprimeurile de pe pulovare, trebuie sa ai grija sa nu arati pe tot parcursul anului ca elful fidel al lui Mos Craciun. Imprimeurile usor gotice, cum este cel din fotografia de mai sus, este o alegere sigura si masculina.
Cand ai dubii, mergi mereu pe culori!
S-ar putea sa te bag usor in ceata cu afirmatia de mai sus, mai ales ca negru-gri-maro este trioul cel mai sigur cand vine vorba despre culorile masculine. Cu toate acestea, daca mergi pe o tinuta cum este cea din fotografia de mai sus sau ca cea cu puloverul portocaliu, cu siguranta o sa dai dovada de un minimalism castigator.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu