sâmbătă, 21 ianuarie 2012

Christian Louboutin primavara-vara 2012 pentru barbati




Stiu ca este inca destul de devreme sa vorbim despre sezonul primavara-vara 2012, insa nu puteam trece cu vederea colectia “No Limit” pentru barbati, semnata de Christian Louboutin.
Pentru multi acest nume este asociat cu eleganta si sex-appeal. Pentru cei care vor vedea colectia de mai jos, Christian Louboutin o sa insemne: culori puternice, metalizate, tepi si multe altele.Artistic si indraznet, sezonul de primavara-vara 2012 pare sa readuca trendul tepilor pe accesorii. A disparut vreodata? In garderoba mea recunosc ca lipseste cu desavarsire, poate nu mi-am depasit limitele inca.
Brand-ul frantuzesc de lux, Christian Louboutin, pe langa faptul ca face pantofi sexy, este cunoscut pentru faptul ca mereu indrazneste sa se autodepaseasca. Bravo lui, insa oare aceasta colectie nu este usor neortodoxa?
Kanye West si adeptii lui cu siguranta o sa cumpere cate o pereche, insa tu ai purta asa ceva? Se spune ca numele mari dau tonul tendintelor din acel an, sper ca nu fie cazul.
Un singur lucru mai spun, pentru a nu testa rabdarea celor din spatele tau, nu incerca sa treci printr-un aeroport cu astfel de pantofi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu