sâmbătă, 21 ianuarie 2012

Tendintele vestimentare ale sezonului primavara-vara 2012 GALERIE FOTO


Cele mai recente prezentari de moda de la Paris si Milano au dezvaluit tendintele vestimentare principale pentru moda masculina in sezonul primavara-vara 2012.

Piesele in voga pentru sezonul cald vor fi diverse si interesante, nicidecum simple, clasice si conformiste.

Pantalonii largi

Prima tendinta de baza pentru sezonul primavara-vara 2012 sunt pantalonii largi, populari atat pentru barbati, cat si pentru femei. Lungi sau scurti, poarta-i in culori deschise (de preferat, neutre), cu imprimeuri diverse sau simpli, albi, in zilele toride ale verii.


Camasa alba

O alta tendinta dominanta este versatila camasa alba, pe care o poti introduce in tinute elegante si lejere in acelasi timp. Poart-o cu papion in loc de cravata sau cu gulerul descheiat, daca o alaturi unei perechi de blugi comode.


Nuantele

Majoritatea designerilor au inclus in noile linii vestimentare portocaliul aprins si albastrul electric. Tinutele monocrome sunt in continuare in voga, alaturi de combinatiile indraznete de culori. Cele mai "sigure" optiuni vor fi maronul-camel si albul.


Imprimeurile au un cuvant greu de spus si in tendintele de stil pentru barbati. Modelele favorite se anunta a fi carourile si dungile. Pentru vacanta de vara, motivele hawaiene sunt cea mai inspirata alegere.


Accesoriile

In privinta accesoriilor, un ceas de marca nu trebuie sa lipseasca din tinuta. Esarfele pot fi atat monocrome, cat si colorate, iar ochelarii de soare funky (supradimensionati) vor face ravagii.




sursa:askmen.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu