sâmbătă, 21 ianuarie 2012

Vans, colectiile pentru anul 2012




Incaltaminte sport, adidasi, tenesi, converse, nike si intr-un final, Vans. In adolescenta eram fascinata de tenesii Vans, cred ca la categoria tenesi se incadreaza cel mai bine, insa odata ce am crescut, s-a dus si gustul meu pentru incaltamintea sport.
Dupa o anumita varsta, mocasinii cred ca ar trebui sa fie incaltamintea „cea mai” sport. Cu toate acestea, pentru spiritele tinere, mai jos aveti colectiile Vans primavara-vara, toamna-iarna 2012.
Primavara-vara 2012
Pentru primavara, Vans – intr-un proiect al vechilor prieteni Anthony Van Engelen si Jason Dill – lanseaza pe piata o mica colectie – 3 perechi de Vans, cu adevarat speciala. Proiectul reinventeaza doua modele mai vechi ale brand-ului Vans si fiecare dintre cele trei modele are ceva special.
Daca iti plac lucrurile simple, atunci perechea din piele este reinterpretarea clasica a tenesilor – clasic si ceva mai elegant. Dupa cum am mai vazut si in alte colectii, imprimeurile salbatice sunt IN in acest an: blanita de cheetah si, de ce nu, imitatie de sarpe.
Toamna-iarna 2012
Pentru toamna, Vans lanseaza colectia Van Doren, ceva mai colorata si vintage. I LIKE!!! Printurile usor indian, usor californian, traditional, raggae, demn de un pirat sunt perfecte pentru o toamna cu temperaturi linistite.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu