Cei peste 800 de milioane de utilizatori activi ai Facebook mai au doar cateva zile pana cand vor fi obligati sa treaca la varianta Timeline.
Incepand de pe 24 ianuarie, noul Timeline este obligatoriu, astfel ca toti utilizatorii se vor trezi cu o imagine complet schimbata a profilului.
Timeline nu scoate in evidenta doar ultimele tale postari ci face foarte usoara trecerea de la un an la altul, astfel ca intreaga istorie virtuala este scoasa la iveala.
O binemeritata doza de nostalgie sau doar multe batai de cap. Asta va decide fiecare utilizator, care poate alege sa scape de momentele jenante alegand sa le ascunda de pe timeline.
Credeai că ai văzut toate invenţiile lui Steve Jobs? Se pare că nu! Mintea omului a conceput mai multe obiecte utile care au rămas întotdeauna la stadiul de idee, nu au fost niciodată produse pentru a fi vândute publicului larg.
Inelul iRing
Steve Jobs deţine 241 de patente ca inventator sau co-inventator a mai multe produse care au fost sau nu un succes. Cele mai cunoscute creaţii ale lui au fost şi vor rămâne iPod, iPhone şi iPad. Dar nu multă lume a văzut însă toate ideile care au apărut în urma invenţiilor lui cele mai reuşite.
Aveţi o galerie foto cu toate obiectele create, unele practice, altele ridicole!
Ceasul iWatch
Sticla iWater cu indicator de temperatură
Cana iCup cu sistem de încălzire al băuturii prin USB
E un designer celebru, cunoscută în mod special pentru rochiile de mireasă pe care le creează, rochii râvnite de toate vedetele de la Hollywood. Dar nimeni nu şi-o închipuia pozând în costum de baie pentru revista Harpers Bazaar. Tu i-ai da vârsta pe care o are?
Designerul Vera Wang a cumpărat recent un apartament cu patru camere în Beverly Hills şi a decis să arate casa într-un pictorial pentru ediţia din luna februarie a revistei Harpers Bazaar. Dar nu casa este cea care a atras toate privirile, ci corpul pe care designerul -mama a doi copii- îl expune într-un costum de baie. Iar costumul, care aparţine mărcii pariziene Eres, a dezvăluit un corp pe care femeile care au jumătate din vârsta acesteia ar fi bucuroase să îl aibă, scrie Hollywood Reporter.
"E amuzant că eu sunt femeia pe care nimeni nu o vede niciodată la plajă în costum de baie. Întrebaţi pe oricine a călătorit cu mine. Sunt acoperită de atâtea straturi de obicei, că ai crede că sunt Lawrence al Arabiei", povesteşte Vera Wang.
Chiar şi după ce a văzut revista, designerul rămâne destul de modestă în privinţa siluetei sale: "Sunt puţin îngrozită. Dar tot îmi place bustiera aceea", recunoaşte ea.
Preşedintele Traian Băsescu a vorbit, marţi, pentru prima dată în cele 12 zile de proteste, în ziua în care noul ministru de Externe Cristian Diaconescu a depus jurământul. Cu o voce tremurândă, şeful statului a lansat o serie de atacuri extrem de dure la adresa Opoziţiei, făcând referire, în special, la fostul şef de stat Ion Iliescu.
Băsescu, cu vocea tremurândă, atacă Opoziţia: Se observă o veselie a demolării / FOTO: Grup RC
Cristian Diaconescu a devenit ministru de Exteren cu acte în regulă. Preşedintele UNPR a depus jurământul de credinţă, marţi, la Palatul Cotroceni. Diaconescu îl înlocuieşte pe Teodor Baconschi, care a fost revocat, luni, din funcţie. După depunerea jurământului, preşedintele Traian Băsescu a luat cuvântul.Realitatea.NET prezintă LIVE TEXT principalele declaraţii.
Ca de obicei, la remanieri, doar preşedintele Băsescu vorbeşte. Aş vrea să-i mulţumesc domnului Baconschi pentru modul în care şi-a exercitat mandatul ca ministru.
Un lucru extrem de important şi de salutat e că aici se află şi fostul ministru, ceea ce e un semnal de continuitate.
Aveţi o misiune grea, după aspectele televizate aproape imposibilă, aceea că România are forţă să continue. Acesta va trebui să fie principalul mesaj pe care să-l transmiteţi omologilor dvs. din UE, de peste Atlantic şi nu numai. Se observă o veselie a demolării. Probabil reuşita recunoscută internaţional deranjează pe foarte mulţi şi nu pot să nu observ cămesajul domnului Iliescu, care aproape de pe masa de operaţie transmitea că preşedintele în funcţie trebuie să răspundă, în condiţiile în care dânsul încă n-a răspuns nici pentru mineriade, nici pentru victimele de la Revoluţie.
Îi vedeam pe Antonescu şi pe Ponta care susţin demisie preşedinte, demisie Guvern, demisie parlament, adică o Românie neguvernată, vedeam foşti colonei în Armata Română, dar care niciodată n-au fost dincilo de munci agricole, manifestând viguros împotriva a ceea ce s-a făcut până astăzi pentru redresarea României şi foarte adevărat am văzut în aceste ultime două săptămâni români pe bună dreptate nemulţumiţi pentru care va trebui şi mai multă explicaţie şi soluţie.
Am văzut televiziuni ale unor foşti turnători din Securitate promovând naţional şi internaţional dezastrul din România. Este obiectivul unei categorii care se teme şi de urmările legii. De data aceasta, urcându-se pe un val îndreptăţit de nemulţumire al oamenilor care au trecut în paralel atât printr-un proces dur de ajustări structurale necesare pentru ca România să poată merge înainte. Toate acestea au creat unor oameni care ar vrea ca România să se întoarcă la începutul anilor '90 posibilitatea să se urce pe valul nemulţumirii populare.
Este o nemulţumire pe care o ştiu din 2009. Sunt un preşedinte care a câştigat alegerile în condiţiile în care se reduceau câte patru zile de plăţi de salarii pentru toţi bugetarii în noiembrie şi decembrie 2009. Aveţi o misiune extrem de dificilă, aceea de a recunoaşte nemulţumirea oamenilor pe măsurile care s-au luat şi să susţineţi, cu argumente, că România merge înainte.
Cel mai tare mă şochează că mesajul lui Iliescu, Ponta, Antonescu, al aşa-numitului lider al societăţii civile fostul colonel Dogaru sunt similare cu ale fostului preşedinte al Rep. Moldova, Vladimir Voronin.
Domnule ministru, aveţi o misiune grea, în care vă voi susţine şi sper ca cele ce voi clarifica în intervenţia mea de mâine cu românii să vă poată fi un suport. Vă doresc mult succes în mandatul dvs.!
Ceremonia s-a terminat, şampanie nu se dă!
Nominalizările pentru cele 24 de categorii de la Premiile Oscar de anul acesta. Ceremonia va avea loc pe 26 februarie, la Teatrul Kodak din Los Angeles.
Filmele "The Descendants" regizat de Alexander Payne și "The Artist" de Michel Hazanavicius sunt principalele favorite pentru cele mai prestigioase premii din industria cinematografică. Dar nu sunt scoase din calcul și alte lungmetraje apreciate de critici precum "Moneyball", "Melancholia", "Tree of Life", "Culoarea sentimentelor" și "Hugo". Actrița Jennifer Lawrence, nominalizată anul trecut pentru "Mâinile tatălui meu", anunță concurenții la Oscar alături de președintele Academiei Americane de Film, Tom Sherak.
Potrivit noii reguli cu număr flexibil de nominalizați la categoria Cel mai bun film, 2012 aduce nouă pretendenți la titlu: "The Artist", "The Descendants", "War Horse", "Hugo", "The Tree of Life", "Midnight in Paris", "The Help", "Extremely Loud and Incredibly Close", ""Moneyball.
La Cel mai bun regizor, concurenții sunt Michel Hazanavicius ("The Artist"), Alexander Payne ("The Descendants"), Martin Scorsese ("Hugo"), Woody Allen ("Miezul nopții la Paris"), Terrence Mallick ("Pomul vieții").
La Cel mai bun actor în rol principal: Demian Bichir ("A Better Life"), George Clooney ("The Descendants"), Jean Dujardin ("The Artist"), Gary Oldman ("Tinker Tailor Soldier Spy"), Brad Pitt ("Moneyball").
Pentru premiul la categoria Cea mai bună actriță în rol principal candidatele sunt: Glenn Close ("Albert Nobbs"), Viola Davis ("Culoarea sentimentelor"), Rooney Mara ("Fata cu un dragon tatuat"), Meryl Streep ("The Iron Lady"), Michelle Williams ("O săptămână cu Marilyn").
Cea mai bună actriță în rol secundar: Berenice Bejo ("The Artist"), Jessica Chastain ("Culoarea sentimentelor"), Octavia Spencer ("Culoarea sentimentelor"), Mellisa McCarthy ("Domnișoare de onoare") și Janet McTeer ("Albert Nobbs").
Cel mai bun actor în rol secundar: Kenneth Branagh ("O săptămână cu Marilyn"), Max von Sydow ("Extremely Loud and Incredibly Close"), Jonah Hill ("Moneyball"), Nick Nolte ("Warrior"), Christopher Plummer ("Beginners").
Cel mai bun film de animație: "A Cat in Paris", "Chico& Rita", "Kung Fu Panda 2", "Motanul încălțat" și "Rango".
Cel mai bun film într-o limbă străină: "A Separation" (Iran), "Bulhead" (Belgia), "Footnote" (Israel), "Monsieur Lhazar" (Canada), "In Darkness" (Polonia)
Cel mai bun scenariu original: "The Artist", "Domnișoare de onoare", "Panică pe Wall Street", "Nader și Simin/ A Separation", "Miezul nopții la Paris"
Cel mai bun scenariu adaptat: "Moneyball", "The Descendants", "Hugo", "Ziua trădătorilor / The Ides of March", "Tinker Tailor Soldier Spy"