marți, 24 ianuarie 2012

Bărbatul tău nu prea îşi declară sentimentele? Micile gesturi prin care-ţi arată că te iubeşte


Ai ajuns să te îndoieŞti de dragostea lui deoarece nu se agită să-Ţi spună cât de mult Ţine la tine? Atunci, trebuie să înŢelegi că bărbaŢii, prin natura lor, nu sunt confortabili cu declaraŢiile siropoase. Ei îŞi arată iubirea, însă, prin mici gesturi, pe care în mod normal nu le-ar face.

s

Nu lasă capacul ridicat
Lăsarea capacului de la toa­­letă jos nu le va intra niciodată în reflex, iar dacă bărbatul tău o face, înseamnă că nu vrea să te supere.
Te alintă
Dacă nu te strigă pe nume, acesta e un semn de afecŢiune. BărbaŢilor nu le place să alinte, dar parcă mai bine sună "pisi" în loc de "Ioano!".
Te ajută la curăŢenie (din când în când)
CoŞmarul a 99,99% dintre bărbaŢi este munca silnică prin casă. Urăsc datul cu aspiratorul, călcatul, spălatul vaselor Şi să nu mai vorbim de mop. Dacă totuŞi, din când în când, îl vezi că bagă niŞte rufe la spălat, întâmpină-l cu ropote de aplauze, deoarece aŞa ceva nu se face decât din iubire!
Cumpără mâncare
Majoritatea bărbaŢilor nu sunt pretenŢioŞi la mâncare, dar, dacă ai unul care face mofturi, el te va încuraja să exersezi până-Ţi iese. Ultima lor soluŢie e să dea banii pe mâncare la restaurant. Deci, dacă vine acasă cu cina, sunt Şanse foarte mari ca el să vrea să petreci mai mult timp cu el, nu cu aragazul.
Te încurajează mereu
Crezi că e dezinteresat de viaŢa ta pentru că mereu spune "Da, fă-o", la orice idee de-a ta? Te înŞeli. E un semn că are încredere în tine Şi, mai mult, oricât de absurdă ar fi ideea ta, el e pregătit să-Ţi fie alături dacă dai greŞ. Omul nu vrea să regreŢi că nu ai încercat, iar asta e un semn de iubire!
Te sărută într-un moment cheie
Dacă îŢi dă un pupic când se trezeŞte sau când pleacă de acasă, ori când se întoarce de la muncă - nu neapărat în toate aceste situaŢii -, bărbatul tău dă dovadă de dependenŢă de tine. Pupicul de dimineaŢă e semn că vrea să aveŢi o zi bună, cel de la plecare înseamnă că o să-Ţi ducă dorul, iar cel de la venirea acasă înseamnă că într-adevăr Ţi-a dus dorul.



sursa:cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu