marți, 24 ianuarie 2012

Greşeli grave pe care bărbaţii le fac cu femeile

Mulţi dintre bărbaţi sunt capabili să facă orice atunci când îşi propun să cucerească o femeie, însă ei nu-şi dau seama că fac greşeli grave.

Greşeli grave pe care bărbaţii le fac cu femeile
Iată câteva dintre greşelile comise de bărbaţi, potrivit sfatulpărinţilor.ro.
1. Sa incerci sa convingi o femeie sa te placa. Ce fac cei mai multi barbati atunci cand intalnesc o femeie atractiva care inca nu pare interesata de ei? Incearca s-o convinga sa-si schimbe sentimentele. Ei bine, avem o veste neplacuta pentru tine: nu vei reusi NICIODATA sa schimbi sentimentele si sa se simta atrasa de tine.

2. Dezvaluindu-i de la inceputul relatiei ce simti pentru ea. Una dintre cele nefericite initiative este sa-i impartasesti sentimentele care te incearca mult prea devreme. In general, femeile frumoase au o multime de admiratori gata sa le indeplineasca orice dorinta, iar unul in plus sau in minus nu inseamna mare lucru. Tocmai de aceea, mai bine fa un pas in spate. S-ar putea sa fii castigatorul.

3. Nu se reduce totul la bani si la un look atragator. Daca esti de parere ca tot ce-ti trebuie pentru a da gata o femeie frumoasa este un corp frumos si un portofel plin, atunci pierzi o multime de oportunitati. Este adevarat ca exista si femei care sunt interesate doar de aceste lucru, insa majoritatea covarsitoare cedeaza mai degraba unei personalitati incantatoare decat unui cont in strainatate. Sunt anumite trasaturi de caracter care atrag femeile ca un magnet. Dupa cum am spus mai sus: in momentul in care vei invata sa folosesti limbajul trupului intr-un mod corespunzator vei obtine multe succese.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu