marți, 24 ianuarie 2012

Virgina la 40 de ani: Nu a facut sex si nu s-a sarutat cu niciun barbat


charlotte bairdCharlotte Baird este o femeie speciala: la varsta de 40 de ani, aceasta este inca virgina. Mai mult decat atat, ea nici macar nu s-a sarutat cu vreun barbat. Iar asta pentru ca femeia si-a jurat ca nu se va culca cu nimeni pana nu va fi sigura ca este aleasa inimii lui. Insa atunci cand a facut aceasta promisiune, la varsta de 11 ani, nu si-a imaginat ca nici dupa 30 de ani nu isi va gasi jumatatea.

Charlotte, care este managerul unui teatru din Essex, Marea Britanie, va implini in curand 40 de ani. Nimic in neregula pana acum, cu exceptia faptului ca femeia nu a fost sarutata niciodata. 

Insa Charlotte Baird nu este disperata ci, conform spuselor ei, isi iubeste viata asa cum este ea si adora faptul ca este inca virgina.
Cu toate acestea, britanica inca isi asteapta barbatul perfect, inalt, responsabil si care sa iubeasca animalele. Ea a mai dezvaluit ca, in ultimii 10 ani, a iesit doar de doua ori la intalnire. Insa femeia mai spune ca nu se grabeste, pentru ca nu vrea sa aiba copii.

Protagonista acestei romantice povesti, Charlotte Baird, a declarat pentru The Sun: "Imi prieste si mi se potriveste sa fiu celibatara. Din moment ce nu am facut sex pana acum, nu are cum sa imi lipseasca acest lucru". 

Sursa / Foto: Daily Mail



sursa:a1.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu