duminică, 15 ianuarie 2012

SONDAJ: ROMÂNIA FIERBE DE PROTESTE. De ce credeţi că au ieşit românii în stradă?


Sute de oameni din marile oraşe au ieşit duminică în stradă pentru a protesta. Unii au ceva de împărţit cu preşedintele Traian Băsescu, alţi sunt nemulţumiţi de premierul Emil Boc, iar tot mai puţini îşi amintesc de Raed Arafat. Care credeţi că este imboldul care îi scoate pe români acum în stradă?
Câteva sute de oameni s-au adunat după-amiază în Piaţa Universităţii
Câteva sute de oameni s-au adunat după-amiază în Piaţa Universităţii / FOTO: Mediafax
Bătrâni, tineri, pensionari, bugetari, intelectuali, revoluţionari, cetăţeni turmentaţi, lideri de galerie sau pur şi simplu gură cască. Tot mai mulţi români se află în aceste zile în pieţele marilor oraşe pentru a-şi manifesta nemulţumirea.

Presa internaţională relatează pe larg despre manifestaţiile din România, notând că este vorba de cel mai ample proteste de la venirea la putere a preşedintelui Traian Băsescu, pe fondul stării generale de nemulţumire din cauza politicilor de austeritate.

Pentru a treia zi când oamenii se adună în centrul Capitalei. Sunt calmi şi spun că vor un singur lucru, anume să vorbească despre nemulţumirile pe care le au, să-şi spună păsurile. Unii manifestanţi spun că au venit pentru a-l susţine pe Raed Arafat, dar numărul acestora este redus în comparaţie cu cel al celor din zilele anterioare. Fiecare are câte o nemulţumire pe care a venit să şi-o strige în piaţa publică. Voi ce credeţi că-i determină pe români să protesteze în stradă? Votaţi în SONDAJUL alăturat sau spouneţi-vă părerea la rubrica de comentarii a acestui articol.


COMPLETARE SONDAJ:http://www.realitatea.net/sondaj-de-ce-credeti-ca-protesteaza-romanii_904281.html#ixzz1jYJS96s2

Laura Kaeppeler este noua Miss America. Cum a reuşit să cucerească juriul


VIDEO şi FOTO. Laura Kaeppeler este noua Miss America. Cum a reuşit să cucerească juriul
Laura Kaeppeler, o tânără de 23 de ani din Wisconsin, a câştigat titlul de Miss America sâmbătă seara, în cadrul unei gale fastuoase, desfăşurate la complexul Planet Hollywood din Las Vegas.
Laura a concurat alături de alte 52 de frumuseţi, dar ea a fost cea care a reuşit să convingă juriul format din şapte membri. La competiţie a participat câte o reprezentantă din fiecare stat american, plus District of Columbia, Puerto Rico şi Insulele Virgine. Performanţa Laurei este una notabilă, mai ales că ultimul titlu de Miss America câştigat de o concurentă din Wisconsin a avut loc în 1972. Laura a câştigat, pe lângă titlu şi coroniţă, o bursă de studii de 50.000 de dolari şi alţi 2.000 de dolari, pentru numărul său artistic din cadrul concursului.
Răspunsul concurentei la o întrebare a cântarit mult în alegerea câştigătoarei. "Miss America reprezintă pe toata lumea. Miss America reprezintă pe toată lumea", a răspuns Laura atunci când juriul a întrebat-o ce înseamnă pentru ea acest titlu. Topul frumoaselor din America este completat de Betty Thompson, Miss Oklahoma, care s-a plasat pe locul doi, şi Kaitlyn Monte, Miss New York, ocupanta locului trei pe podium, informează ibtimes.com.

Mai jos, câteva imagini cu noua Miss America:
sursa:gandul.info

Drama in lumea manelelor. Florin Salam a fost impuscat in cap! - email cu link virusat


Drama in lumea manelelor. Florin Salam a fost impuscat in cap! - email cu link virusatDrama in lumea manelelor. Florin Salam a fost impuscat in cap! - email cu link virusat
Drama in lumea manelelor. Florin Salam a fost impuscat in cap! este tiltlu emailului pe care multi l-ati primit noaptea trecuta pentru a va pacali sa va infectati calculatoarele cu un virus periculos.
Din ce in ce mai multi hackeri incearca sa se foloseasca de imaginea artistilor si a site-urilor de stiri pentru a castiga increderea oamenilor si a le infecta calculatoarele cu virusi periculosi. Cam asa s-a intamplat si noaptea trecuta cand pe adresele de email a venit mesajul urmator ca fiind din partea "realitatea.net":
"Artistul in varsta de 32 de ani a fost impuscat in cap ieri in jurul orei 11 p.m., in timp ce se afla intr-un club al unui prieten, relateaza HotNews.
Atacatorul se pare ca este unul dintre interlopii cu care Florin Salam a avut un conflict in urma cu 5 zile, in una din locatiile patronate de acesta.
Cantaretul se afla in coma profunda la Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Universitar de Urgenta, din capitala.
Doctorii spun ca acesta are sanse minime de supravietuire si doar o minune il poate salva. 
Mesajul nu este decat o inventie insa cei mai multi curiosi care au apasat pe cuvantul "aici" au primit pe calculatoarele lor un virus.

Pitti Uomo 81 – ziua 4


Din păcate, am ajuns la ultima zi de Pitti Uomo care de fapt s-a încheiat ieri.
Ținutele au fost foarte bune, unele exagerate, dar perfecte pentru cei care vor să devină maeștrii ai asortării.
Va mai fi încă un articol despre acest târg și câteva materiale video și pot încheia săptămâna “Pitti Uomo”.
Aș vrea să văd și așa ceva și-n România, dar la un nivel avansat.
2 http://www.grazia.it/
3. http://www.grazia.it/
4 http://www.grazia.it/
5. http://www.grazia.it/
6. http://www.grazia.it/
7. http://www.grazia.it/
8. http://www.grazia.it/
9 http://www.grazia.it/
10. http://www.grazia.it/
11. http://chadsdrygoods.blogspot.com/
12 http://chadsdrygoods.blogspot.com/
13 http://chadsdrygoods.blogspot.com/
14 http://chadsdrygoods.blogspot.com/
15 http://chadsdrygoods.blogspot.com/
16 http://chadsdrygoods.blogspot.com/
17 http://www.youjustgotspotted.com/
sursa foto:http://www.grazia.it/


sursa:stilmasculin.ro

ESQUIRE:Live from Milan, with Day One's Best Clothes


We're kicking off our week-long coverage of the fall/winter 2012 shows with our favorites from Milan, including these Zegna and Corneliani looks above. Click below for 20 new, incredible looks we wish were available right now...




Read more: http://www.esquire.com/blogs/mens-fashion/#ixzz1jWcqRas8

GQ:Costume National Men's Fall 2012 Collection

00020m.jpgDirect from Milan, the full Costume National men's Fall 2012 collection by Ennio Capasa is now live on GQ.com. See all the runway looks right here.

Read More http://www.gq.com/style/blogs/the-gq-eye/2012/01/costume-national-mens-fall-2012-collection.html#ixzz1jWcROE4B

GQ:Trussardi 1911 Fall 2012


Trussardi-490.jpg
With new design blood, courtesy of Umit Benan, Trussardi is looking to start a new design chapter for the brand's next one hundred years (2011 marked their centennial). What Benan brings to the table, very much on display at the brand's Spring show, is a playful approach to menswear but one that is ultimately grounded in the hallmarks of classic men's design. Racing legend Jackie Stewart serves as the inspiration for the Fall collection, chosen for his passion and style both on and off the racetrack. Says Benan of what we can expect, "Every item and outfit expresses self-confidence, timeless elegance, and the dynamism of classy sportswear, which are all found in the active soul of Trussardi and its quest for excellence." Gentlemen, start your engines.
The Trussardi show will take place tomorrow at 5:00 pm local time in Milan


Read More http://www.gq.com/style/blogs/the-gq-eye/2012/01/exclusive-sneak-peek-trussardi-1911-fall-2012.html#ixzz1jWcFZRMV

GQ:Dolce & Gabbana Men's Fall 2012 Collection

00220maaa.jpgDirect from Milan, the full Dolce & Gabbana men's Fall 2012 collection by Domenico Dolce and Stefano Gabbana is now live on GQ.com. See all the runway looks right here.

Read More http://www.gq.com/style/blogs/the-gq-eye/2012/01/dolce-gabbana-mens-fall-2012-collection.html#ixzz1jWc0BMlj

GQ:Ermenegildo Zegna Men's Fall 2012 Collection

00410m.jpgDirect from Milan, the full Ermenegildo Zegna men's Fall 2012 collection is now live on GQ.com. See all the runway looks right here.

Read More http://www.gq.com/style/blogs/the-gq-eye/2012/01/ermenegildo-zegna-mens-fall-2012-collection.html#ixzz1jWbptmfL

GQ:Burberry Prorsum Men's Fall 2012 Collection

00130m-1.jpgDirect from Milan, the full Burberry Prorsum men's Fall 2012 collection by Christopher Bailey is now live on GQ.com. See all the runway looks right here.

Read More http://www.gq.com/style/blogs/the-gq-eye/2012/01/burberry-prorsum-mens-fall-2012-collection.html#ixzz1jWbYVg2v

Retailerul suedez H&M deschide încă cinci magazine în România în primăvara acestui an


Retailerul suedez H&M deschide încă cinci magazine în România în primăvara acestui an
Retailerul suedez H&M, care deţine 11 magazine în România, va deschide alte cinci în primăvara acestui an, toate în afara Bucureştiului, au declarat agenţiei Mediafax surse din piaţa de retail.
"Magazinele vor fi deschise în complexul Palas din Iaşi, în mall-ul Armonia din Arad, în mall-ul Electroputere din Craiova, dar şi în Brăila şi Suceava", au spus sursele citate.
H&M a deschis în noiembrie anul trecut două noi magazine în complexele Lotus Center Oradea şi Maritimo Shopping Center Constanţa, ajungând la 11 unităţi în România, dintre care şase în capitală şi cinci în ţară.
În afara celor două unităţi de la Oradea şi Constanţa, H&M mai are magazine în Timişoara, Cluj şi Braşov.
Primul magzin H&M din România a fost deschis în martie 2011 în centrul comercial AFI Palace Cotroceni din Bucureşti.
Compania H&M (Hennes&Mauritz) a fost fondată în Suedia 1947 şi este listată la NASDAQ OMX Stockholm. Grupul H&M are peste 2.300 de magazine în 40 de pieţe, inclusiv magazine deschise în sistem de franciză.


sursa:zf.ro