duminică, 15 ianuarie 2012

Laura Kaeppeler este noua Miss America. Cum a reuşit să cucerească juriul


VIDEO şi FOTO. Laura Kaeppeler este noua Miss America. Cum a reuşit să cucerească juriul
Laura Kaeppeler, o tânără de 23 de ani din Wisconsin, a câştigat titlul de Miss America sâmbătă seara, în cadrul unei gale fastuoase, desfăşurate la complexul Planet Hollywood din Las Vegas.
Laura a concurat alături de alte 52 de frumuseţi, dar ea a fost cea care a reuşit să convingă juriul format din şapte membri. La competiţie a participat câte o reprezentantă din fiecare stat american, plus District of Columbia, Puerto Rico şi Insulele Virgine. Performanţa Laurei este una notabilă, mai ales că ultimul titlu de Miss America câştigat de o concurentă din Wisconsin a avut loc în 1972. Laura a câştigat, pe lângă titlu şi coroniţă, o bursă de studii de 50.000 de dolari şi alţi 2.000 de dolari, pentru numărul său artistic din cadrul concursului.
Răspunsul concurentei la o întrebare a cântarit mult în alegerea câştigătoarei. "Miss America reprezintă pe toata lumea. Miss America reprezintă pe toată lumea", a răspuns Laura atunci când juriul a întrebat-o ce înseamnă pentru ea acest titlu. Topul frumoaselor din America este completat de Betty Thompson, Miss Oklahoma, care s-a plasat pe locul doi, şi Kaitlyn Monte, Miss New York, ocupanta locului trei pe podium, informează ibtimes.com.

Mai jos, câteva imagini cu noua Miss America:
sursa:gandul.info

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu