duminică, 15 ianuarie 2012

SONDAJ: ROMÂNIA FIERBE DE PROTESTE. De ce credeţi că au ieşit românii în stradă?


Sute de oameni din marile oraşe au ieşit duminică în stradă pentru a protesta. Unii au ceva de împărţit cu preşedintele Traian Băsescu, alţi sunt nemulţumiţi de premierul Emil Boc, iar tot mai puţini îşi amintesc de Raed Arafat. Care credeţi că este imboldul care îi scoate pe români acum în stradă?
Câteva sute de oameni s-au adunat după-amiază în Piaţa Universităţii
Câteva sute de oameni s-au adunat după-amiază în Piaţa Universităţii / FOTO: Mediafax
Bătrâni, tineri, pensionari, bugetari, intelectuali, revoluţionari, cetăţeni turmentaţi, lideri de galerie sau pur şi simplu gură cască. Tot mai mulţi români se află în aceste zile în pieţele marilor oraşe pentru a-şi manifesta nemulţumirea.

Presa internaţională relatează pe larg despre manifestaţiile din România, notând că este vorba de cel mai ample proteste de la venirea la putere a preşedintelui Traian Băsescu, pe fondul stării generale de nemulţumire din cauza politicilor de austeritate.

Pentru a treia zi când oamenii se adună în centrul Capitalei. Sunt calmi şi spun că vor un singur lucru, anume să vorbească despre nemulţumirile pe care le au, să-şi spună păsurile. Unii manifestanţi spun că au venit pentru a-l susţine pe Raed Arafat, dar numărul acestora este redus în comparaţie cu cel al celor din zilele anterioare. Fiecare are câte o nemulţumire pe care a venit să şi-o strige în piaţa publică. Voi ce credeţi că-i determină pe români să protesteze în stradă? Votaţi în SONDAJUL alăturat sau spouneţi-vă părerea la rubrica de comentarii a acestui articol.


COMPLETARE SONDAJ:http://www.realitatea.net/sondaj-de-ce-credeti-ca-protesteaza-romanii_904281.html#ixzz1jYJS96s2

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu