duminică, 15 ianuarie 2012

Drama in lumea manelelor. Florin Salam a fost impuscat in cap! - email cu link virusat


Drama in lumea manelelor. Florin Salam a fost impuscat in cap! - email cu link virusatDrama in lumea manelelor. Florin Salam a fost impuscat in cap! - email cu link virusat
Drama in lumea manelelor. Florin Salam a fost impuscat in cap! este tiltlu emailului pe care multi l-ati primit noaptea trecuta pentru a va pacali sa va infectati calculatoarele cu un virus periculos.
Din ce in ce mai multi hackeri incearca sa se foloseasca de imaginea artistilor si a site-urilor de stiri pentru a castiga increderea oamenilor si a le infecta calculatoarele cu virusi periculosi. Cam asa s-a intamplat si noaptea trecuta cand pe adresele de email a venit mesajul urmator ca fiind din partea "realitatea.net":
"Artistul in varsta de 32 de ani a fost impuscat in cap ieri in jurul orei 11 p.m., in timp ce se afla intr-un club al unui prieten, relateaza HotNews.
Atacatorul se pare ca este unul dintre interlopii cu care Florin Salam a avut un conflict in urma cu 5 zile, in una din locatiile patronate de acesta.
Cantaretul se afla in coma profunda la Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Universitar de Urgenta, din capitala.
Doctorii spun ca acesta are sanse minime de supravietuire si doar o minune il poate salva. 
Mesajul nu este decat o inventie insa cei mai multi curiosi care au apasat pe cuvantul "aici" au primit pe calculatoarele lor un virus.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu