sâmbătă, 21 ianuarie 2012

5 feluri în care manipulezi un bărbat fără să-şi dea seama


Şapte fantezii sexuale ale femeilor care te vor şoca / FOTO: oddstuffmagazine.com






De ce să nu profiţi din când în când de faptul că iubitul tău îţi acordă atât de multă atenţie? Foloseşte-ţi farmecul şi manipulează-l…Câteva sfaturi de la 
Unica.ro.

Lasă-l să creadă că deţine controlul

Mai exact, uneori ar fi bine să te răsfeţi spunând ca el şi făcând ca tine. Lasă-i oricât spaţiu are nevoie, aprobă-l şi lasă-l să fie bărbat însă tu controlează din umbră situaţia. De exemplu, lasă-l într-o seară să stea mai mult singur pe motiv că are nevoie de momentele lui singur. O să te aprobe bucuros dar nu după mult timp va veni lângă tine cu chef să fie băgat în seamă. Atunci e momentul perfect să profiţi şi să-i spui ceva ce vroiai de mult să ştie.

Atrage-i atenţia când e concentrat în altă parte

Cel mai bun scenariu: când vorbeşte cu cineva la telefon, sărută-l pe gât, mângâie-l pe spate. Poate că va fi deranjat în primele secunde, dar sigur îi va plăcea apoi. Când vorbeşte cu cineva de la serviciu atinge-i zona intimă prin pantaloni. Punem pariu că va veni imediat după tine pentru o continuare? Sau, când se uită la sport, aşează-te la el în braţe, dansează-i în poală sau sărută-l intens. De continuare ocupă-te în felul tău…

Fă-l gelos

Bărbaţii sunt măguliţi şi mândri când partenera lor atrage priviri admirative, dar nu cred că există vreun bărbat căruia să-i placă când iubitei lui i se fac ochi dulci sau este prea lăudată de un alt bărbat. Pe de altă parte, bărbaţii au obiceiul de a se delăsa atunci când devin siguri pe relaţie şi au senzaţia că iubita lor e acolo cu ei orice ar fi. Concluzia? Fă-l să creadă că nu e singurul atent la tine, stârneşte-i puţin gelozia, însă nu exagera pentru că rişti să-şi piardă încrederea în tine. Puţină confuzie o să fie de ajuns ca să redescopere la tine calităţi de care probabil uitase.

Ce zici de şantajul sentimental?

Este probabil una dintre cele mai rapide metode când vrei să obţii ceva de la iubitul tău dar în acelaşi timp este şi una dintre cele mai periculoase. Asta pentru că provoacă depedenţă la fel de rapid cum se prinde şi el că ai făcut din asta un obicei. Şi atunci, nu ştiu ce ai mai putea face. Aşadar, mergând pe ideea “mai răruţ, că-i mai drăguţ”, profită uneori de disponibilitatea iubitului tău şi, cu un zâmbet dulce, o privire seducătoare sau o recompensă incintantă, spune-i ce îţi doreşti.

Şi nu în ultimul rând… sex!

Nu folosi niciodată sexul ca monedă de schimb pentru că e posibil ca la un moment dat lucrurile de genul ăsta să se întoarcă împotriva ta ca un boomerang usturător. Sexul ca metodă de manipulare a unui bărbat înseamnă doar să laşi uneori de la tine în timpul sexului şi să-i faci pe plac cu o anumită poziţie sexuală, vreun joc erotic sau jucărie sexuală pe care în mod normal nu prea le agreezi dar care totuşi îţi provoacă plăcere. Destul de multe femei îşi manipulează partenerii în timpul sexului cu sex oral.

În final…

Nu apela la metodele astea zilnic, ci doar când vrei un anumit lucru sau să-i spui ceva ce bănuieşti că nu o să-i placă. Altfel la un moment dat o să se sature şi o să rămâi singură cu tacticile de manipulare care nu cred că ţin de cald.

Ideea este că nu trebuie să exagerezi cu farmecul şi tacticile feminine şi nici să devii o profitoare, ci doar să te bucuri din când în când de încrederea în tine!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu