joi, 12 ianuarie 2012

Femeia ideala - 5 idei ca s-o recunosti


Multi se vor inghesui sa contrazica ideea existentei femeii ideale, insa tu ai putea sa afli foarte simplu, cu ajutorul unor indicii, daca aleasa ta are sanse sa se califice pentru acel titlu. Iata ce ar trebui sa urmaresti de acum incolo, in secret, la iubita ta.

1. Isi uraste jobul?

Daca ai avea de ales intre o femeie obsedata de cariera si care vaneaza promovari pentru a-si consolida pozitia si una care isi uraste jobul pentru ca o solicita prea mult si planuieste sa-l schimbe pentru a gasi o ocupatie care ii mai lasa si timp de trait in afara orelor de program pe care ai alege-o? Iata ca ti-ai dat singur raspunsul.

2. Are un vibrator?

Astazi nu mai reprezinta un soc pentru nimeni ca femeile isi iau placerea in propriile maini si se mai satifac si singure. O femeie care iti destainuie ca mai foloseste din cand in cand ajutoare are un libidou sanatos, este mai buna la pat si va fi mai usor de satisfacut, fara sa te puna in dilema daca mimeaza sau nu orgasmul. Viata voastra sexuala ar avea, deci, numai de castigat.

3. Este intotdeauna de acord cu tine?

Stim sigur ca iti doresti o femeie cu opinii clare si bine argumentate, nu una care este mereu de acord cu tine si care cedeaza constant intr-o confruntare, rapindu-ti toataplacerea contrazicerii. Unde mai pui ca discutiile in contradictoriu sunt incitante si reprezinta mereu un motiv sa le terminati in pat.

4. Te depaseste in IQ uneori?

Femeile destepte nu ar trebui sa complexeze barbatii deoarece apar din ce in ce mai multe pe zi ce trece. Viata este mai bogata si mai incitanta langa o femeie desteapta, care te poate invata mereu ceva nou. Este o diferenta mare intre o femeie care zice si face lucruri impresionante si una care face lucruri dragute.

5. Se culca cu tine la prima intalnire?

Inca mai exista barbati destul de ipocriti incat sa propuna o partida de sex la prima intalnire si apoi sa fie dezamagiti ca femeia a cedat atat de usor, desi s-au simitit de milioane alaturi de ea. Gresit!In primul rand, femeia nu cedeaza cand accepta o partida de sex, ci se bucura la fel de mult ca si tine de aceleasi privilegii. Iar apoi cine nu-si doreste alaturi o femeie pasionala si deschisa la minte? Poate doar barbatii invechiti si demodati.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu