joi, 12 ianuarie 2012

4 fraze pe care le vei auzi des de la iubita ta


Daca esti atent la exprimarea unei femei, vei observa ca tinde sa repete anumite expresii sau ca are anumite ticuri verbale, care exprima trairile ei din acel moment sau care functioneaza ca adevarate avertismente. Indiferent ca e vorba de o despartire, ca incearca sa-ti atraga atentia sau ca vrea sa-ti comunice ceva, femeile folosesc anumite fraze ca arme metaforice pentru a ochi direct la tinta. Iata 4 dintre cele mai des utilizate fraze pe care le vei auzi de la iubita ta.

1. Trebuie sa vorbim

Cand e ceva in neregula sau iubita ta este deranjata de un anumit lucru, ea va folosi aceasta fraza pentru a initia o conversatie. Evident ca nu urmeaza ceva bun sau de care ai vrea sa auzi (vestile bune nu au nevoie de pregatire), asa incat ar trebui sa ridici garda si sa fii pregatit pentru ceva cu adevarat deranjant sau ingrijorator. De obicei, aceasta fraza poate anunta o despartire, poate semnala anumite lucruri care o deranjeaza la tine, ridicarea unor limite sau stabilirea unor reguli.

2. Trebuie sa-ti spun ceva

Desi oamenii isi doresc sa se implice in relatii care se bazeaza pe incredere, nu este intotdeauna asa. Cand o femeie foloseste aceasta fraza, de obicei, vrea sa semnaleze ca este pregatita sa recunoasca un lucru pe care l-a tinut secret. Femeile cu personalitate puternica recunosc mai usor atunci cand gresesc si vor sa spuna adevarul iubitului, partenerului sau sotului.

De obicei, femeile folosesc aceasta fraza cand au inselat sau tradat increderea partenerului sau au facut ceva gresit in trecut si nu mai pot trai cu vina. Este un fel de invaluire astfel incat adevarul crud sa nu doara prea tare.

3. Cum zici tu...

Sau mai modernul "whatever". La fel cum exista barbati incapatanati, si femeile pot ajunge la un grad ingrijorator de ambitie si orgoliu. Cand gresesc, femeile nu sunt intotdeauna pregatite sa recunoasca acest lucru. De aceea, vor folosi expresia "cum zici tu" pentru a-ti arata ca nu sunt interesate sa discute despre o anumita situatie care te preocupa pe tine si ar dori sa schimbe subiectul. Aceasta fraza este un mod mai putin politicos de a spune ca nu le convine o anumita situatie sau subiect de discutie.

Folosirea acestei expresii dovedeste lipsa de respect sau chiar iritabilitate fata de interlocutor si reprezinta o adevarata arma pe care o folosesc femeile cand sunt nervoase. Cu alte cuvinte, ar fi cazul sa-ti dai seama ca discutia s-a incheiat.

4. Stii ce zi e azi?

Cu totii cunoastem obsesia femeilor despre datele importante din viata lor, iar, din nefericire, tot ele sunt singurele care acorda atentie exagerata rememorarii fiecarui detaliu, a zilei, orei, saptamanii, lunii si anului in care ceva semnificativ s-a intamplat. Daca auzi aceasta intrebare, este clar ca tocmai ai uitat vreo aniversare, zi de nastere, zi onomastica sau o alta ocazie, importanta pentru ea.
Cand o femeie foloseste aceasta fraza inseamna ca este deja frustrata si deranjata pentru ca nu ti-ai adus aminte de o data importanta pentru ea inainte sa-ti fi atras atentia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu