vineri, 20 ianuarie 2012

Levi’s, colectia de blugi toamna-iarna 2011-2012


Ca o mica retrospectiva a sezonului ce in scurt timp se va incheia – la casele mari de moda deja s-a incheiat si se discuta despre primavara-vara-toamna-iarna 2012, m-am gandit sa trecem in revista cateva tendinte in materie de blugi clasici, marca Levi’s.
Levi Strauss & Co scoate in fiecare am mai multe colectii, de la “Denizen” la “Art in Craft”, de nici nu mai pot sa tin pasul. Insa, daca esti in cautarea unor blugi clasici, te-ai saturat de cusaturile moderne, Levi’s este ceea ce vrei.
Acum ceva timp, asa dupa ce am vazut filmul “Drive” si am numarat de cate ori apare logo-ul Levi’s, nu ma pot opri sa nu observ acea bucatica de material rosu, pe care scrie cu alb Levi’s. Sper sa nu iei si tu acest tic.
Denimul Levi’s defineste complet stilul american contemporan si cateodata anumite tinute chiar pot fi catalogate ca fiind glamoroase, de ce nu?
Indigo, albastru pal, inspiratie din stilul militar si cel de muncitor, vanator, parka este geaca anului 2011 si mult mai multe in fotografiile de mai jos.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu