luni, 23 ianuarie 2012

Top 10 tendinte din sezonul de primavara-vara 2012(FEMEI)


Top 10 tendinte din sezonul de primavara-vara 2012

Top 10 tendinte din sezonul de primavara-vara 2012Galerie Foto [30]
















Chiar daca noul an abia a inceput putem sa visam la zilele calduroase de primavara, la soarele prietenos, dar si la o garderoba fluida.
Tendintele noului sezon dictate in capitalele modei in toamna aceasta, propun unanim siluete redimensionate, pasteluri fine, influente saiseciste, culori neon, grafisme futuriste.
Iata ce vom purta in sezonul de primavara vara 2012:

Imprimeu animalier

Imprimeul vedeta al noului sezon va fi cel cu diverse specii de pasari, lebede, randunici, redate in modalitati grafice, abstracte sau chiar tridimensionale, dispuse pe umeri sau pe tricouri casual.

Pasteluri

Daca inca nu te-ai plictisit de pastelurile romantice ale sezonului anterior, afla ca le vei purta in continuare si anul urmator. Asadar, mizeaza pe materiale fluide, pliseuri delicate, tonalitati de roz prafuit, bej cald, galben lamaie sau bleu ciel.

Peplum

Volanele in zona taliei fie aplicate pe fuste midi fie la baza jachetelor sau a sacourilor au dominat podiumul. Atat designerii tineri precum Jason Wu cat si casele cu traditie au parut fascinate de aceasta noua modalitate de a contura silueta feminine.

Detalii baroce

Ornamentele ce amintesc de arta baroca s-au concretizat prin imprimeuri stantate pe materiale nobile precum brocartul sau organza.

Talia cazuta

Sileutele proprii anilor 20 prin talia cazuta sub nivelul soldurilor aduc un suflu nou tendintelor deja mult prea previzibile. Silueta tubulara aparenta fara marcaje isi pastreaza totusi proprietatile feminine prin fluiditatea materialelor sau a detaliilor fine.

Acvatic

Pentru sezonul cald, designerii s-au cufundat in adancul marilor si oceanelor pentru a-si gasi inspiratia. Astfel, materiale capata straluciri prelate, coralii se transforma in coliere luxoase.

Imprimeuri digitale

Digitalizarea societatii se extinde si asupra modei, iar peisajele fotografice devin parte integranta in piesele propuse de designerii precum Akris sau Mary Krantranzou.

Talia dezgolita

In mod cert, talia dezgolita va ridica cateva sprancene in randul consumatoarelor de moda insa in mod sigur le determina sa frecventeze sala de fitness mult mai des. Poti alegi sa porti topuri tranparente ce lasa la vedere doar partea mediana sau prin suprapuneri si alternanta intre topuri scurte cardiganuri si jachete mai lungi.

Satin mat

Satinat mat confera o noua nota de eleganta si lux noilor croieli ale sezonului pe care designerii precum Balenciaga sau Miu Miu reusesc sa le sintetizeze in colectiilor lor.

Arta abstracta

Imprimeurile geometrice, printre tendintele majore ale noului sezon. Minimalismul geometric abstractizat se concretizeaza in croieli rigide, forme trapezoidale.
Per total, in sezonul viitor asteapta-te sa porti culori vibrante, texturi inovatoare, imprimeuri futuriste, dar si pasteluri nemuritoare sau culori fondante.


SURSA:INTREFETE.RO

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu