luni, 16 ianuarie 2012

7 idei pentru a deveni barbatul sexi dupa care tanjesc femeile


Te uiti cu ciuda cum prietena ta saliveaza de fiecare data cand tipul din reclama de la pasta de dinti zambeste seducator si nu intelegi cum ii reuseste aluia schema si tie nu. Hai sa analizam cateva detalii ale prezentei tale fizice care te pot transforma dintr-un tip banal si comun, in barbatul sexi dupa care tanjesc femeile.

1. Nu uita ca frumusetea se afla in ochii privitorului. Daca pari urat pentru o persoana, alta te poate gasi superb. Iesi mai des in public si incearca sa asculti ce spun ceilalti referitor la aspectul tau fizic pentru a stii unde mai ai de lucrat si ce ai de indreptat.

2. Foloseste un parfum bun pentru ca este cartea ta de vizita. El va ajunge la interlocutorul tau inainte ca tu sa deschizi gura, deci ai o sansa sa impresionezi pozitiv astfel.
De fapt, intotdeauna trebuie sa mirosi bine si asta nu inseamna numai sa folosesti zilnic parfumul, ci si sa nu sari dusul zilnic, mai ales cel de dimineata, inainte sa iesi din casa. Chiar daca pare un sfat banal, pentru multi poate fi o noutate.

3. Poarta intotdeauna haine curate si nesifonate. Nu spune nimeni sa arati mereu impecabil, ca scos din cutie, cu pantalonul calcat la dunga, insa renunta definitiv lahainele vechi, rupte, decolorate, patate, murdare si sifonate. Sunt foarte putini cei carora li se trece cu vederea asa ceva si, de obicei, numele lor incepe cu Brad sau Keanu.

4. Spala-ti parul si scapa de matreata. Cauta un sampon impotriva matretei si schimba-l pana-l gasesti pe cel care chiar functioneaza, chiar daca poate fi ceva mai scump. Spala-ti parul de 3-4 ori pe saptamana, fara se invoci motive de genul "racesc", "mi-e lene", "port caciula" etc.

5. Spala-ti si albeste-ti dintii, daca este cazul. Mai ales fumatorii ar trebui sa-si ia aceste masuri. Nimic nu este mai dezgustator decat sa fii nevoita sa te saruti cu un barbat cu dintii galbeni si respiratie urat mirositoare.

6. Daca te confrunti cu cosmarul acneei, nu lasa lucrurile asa, incercand sa-ti ascunzi fata dupa parul lung. Mergi la dermatolog si respecta-i indicatiile. E mai simplu decat crezi.

7. Gaseste perechea ideala de jeansi, nici prea larga, nici prea stramta, dar care sta bine pe tine. Poarta-i in combinatie cu tricouri drepte si cu un numar mai stramte decat ai alege in mod normal.


sursa:askmen.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu