luni, 16 ianuarie 2012

Ce n-ar trebui sa-i spui niciodata unei femei


Femeile sunt sensibile la foarte multe subiecte, iar barbatii nu au mereu rabdarea, delicatetea si dimplomatia sa le gandile orgoliul, dand deseori cu batul in balta, prin pronuntarea unor fraze care pot distruge rapid relatia. Iata ce nu ar trebui sa-i spui iubitei tale, decat daca vrei sa-ti iei adio de la ea.

1. "M-as da la ea"

Cand pronunti aceste cuvinte, in mintea ei se produce un fenomen asemanator cu alarma unei masini de politie. Indiferent ca te referi la o tipa hot de pe strada, la o cunostinta comuna sau la o vedeta de televiziune, a recunoaste cu voce tare si de fata cu iubita ta ca ai putea oricand agata o alta femeie este echivalent cu realitatea...in mintea ei.

2. "N-ai putea sa arati si tu ca ea?"

Comparatiile cu alte femei, mai ales daca acestea stau mai bine la capitolul sex-appeal sau dotari fizice, nu ii vor face niciodata placere iubitei tale. Iar in momentul in care o mai si intrebi de ce nu seamana cu alt ideal de frumusete, o vei umili prea tare. Pana la urma, nu te obliga nimeni sa stai cu ea, daca salivezi dupa altele.

3. " Nu vrei s-o facem in trei?"

Nu, sexul in trei nu este permis in cadrul unui cuplu, decat daca femeia propune asta. De ce? Deoarece, in mintea majoritatii femeilor, sexul in trei este echivalent cu inselatul, la care mai vrei si acordul si acceptul ei, pe deasupra. Nu pronunta aceasta fraza decat in gluma sau ca s-o testezi si in nici un caz nu aminti de o a treia persoana cu care te-ai gandit deja sa faci sex.

4.� "Fosta mea prietena..."

Orice fraza care incepe astfel are sanse mari sa provoace un scandal, mai ales daca vrei sa spui ca fosta era mai buna la ceva decat ea. Este un teren minat acolo si, mai ales in prima perioada a relatiei, sa fii sigur ca fantoma fostei prietene va veghea asupra cuplului vostru intr-un fel sau altul, deci nu mai trebuie s-o aduci si tu in discutie.

5. Nu te avantajeaza deloc...

Decat sa intentionezi sa spui ca vreo piesa vestimentara o arata mai grasa, mai bine abtine-te. Pana la urma, tu ai ales-o, iar kilogramele in plus fac parte din trupul ei, care ar trebui sa-ti placa, nu-i asa? Incearca, in schimb, sa-i propui haine cu care ti-ar placea s-o vezi imbracata mai des si sa subliniezi ce calitati ale corpului sau ai dori sa le scoata mai mult in evidenta prin vestimentatie.

sursa:askmen.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu