duminică, 22 ianuarie 2012

Sony Micro Vault MACH - stick USB de curse


Prezenţa porturilor USB 3.0 pe noile calculatoare ar trebui să-i convingă pe utilizatori să se gândească la stick-uri USB noi. Sony vine cu o soluţie tentantă din perspectiva vitezelor care se pot obţine la citire şi la scriere. Noua serie Micro Vault MACH include modele cu 16 GB, 32 GB şi 64 GB , capacitate de memorie flash protejată de o carcasă din aluminiu. Conectorul USB se retrage în carcasă, iar conectarea şi transferul sunt indicate printr-un LED.
Sony Micro Vault MACH - cu carcasa din aluminiuSony Micro Vault MACH - cu carcasa din aluminiu

Principalul punct forte al stick-urilor USB este viteza de transfer pe portul USB 3.0. De obicei, viteza maximă este atinsă cu stick-ul cu capacitatea cea mai mare. În cazul nostru, Micro Vault MACH de 64 GB se laudă cu 120 MB/s la citire şi 90 MB/s la scriere. Este de aşteptat ca modelele cu capacitate mai mică să vine cu performanţe ceva mai modeste.
Sony Micro Vault MACH - conectorul se retrage în carcasăSony Micro Vault MACH - conectorul se retrage în carcasă

Stick-urile USB Sony Micro Vault MACH vin cu o garanţie de cinci ani, un lucru ce nu trebuie trecut cu vedere. Ele vor avea în memorie două aplicaţii: File Rescue şi x - Pict Story. Prima este foarte importantă, deoarece permite recuperarea fişierelor şterse din greşeală. Cu a doua se pot realiza prezentări foto folosind imaginile stocate pe stick. Preţurile pentru seria Micro Vault MACH de la Sony nu au fost anunţate, însă avem o presimţire că nu vor accesibile.
Sony Micro Vault MACH - LED-ul de stareSony Micro Vault MACH - LED-ul de stare

Sursa: Engadget.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu