joi, 26 ianuarie 2012

5 jocuri de actiune pentru dispozitivele Android


Odata cu perfectionarea smartphone-urilor si tabletelor Android, tot mai multi producatori de jocuri aduc in sistemul de operare titluri de actiune reusite. Incearca 5 jocuri de actiune pentru dispozitivele Android.

Grand Theft Auto 3

Unul dintre cele mai populare jocuri este acum disponibil pe telefoanele si tabletele Android performante. Grand Theft Auto 3 in Android are un sistem de control tactil uneori dificil, insa experienta jocului pe consola a fost pastrata cu succes.

Shadowgun

Un shooter cu grafica excelenta, Shadowgun are un gameplay captivant, in care jucatorul isi testeaza atat abilitatile de tir, cat si pe cele de camuflaj. Jocul ofera numerosi inamici intalniti de-a lungul multiplelor nivele sau in "Survival mode".

Age of Zombies

Elementele comice fac din Age of Zombies un joc de actiune amuzant, dar care testeaza la maxim abilitatile jucatorului in "Survival Mode". Jocul iti permite sa lupti cu zombie in diferite perioade istorice si chiar sa infrunti un zombie T-Rex in preistorie.

INC

Pentru fanii pixel art, jocul combina stilul vizual "old school" cu un gameplay de actiune. Scopul jocului este activarea unor manete, raspandite la departare in fiecare nivel, dar si evitarea obstacolelor. Prin sistemul OpenFeint poti relua jocul de unde l-ai lasat de pe orice dispozitiv Android si chiar poti continua jocul pe iPhone.

Grabatron

In Grabatron, controlezi un OZN cu o gheara puternica, sosit pe pamant pentru a rapi oameni. Poti folosi unealta si pentru a arunca masini sau alte obiecte in fortele armate care isi fac rapid aparitia.

Sursa foto: Mediagen.fr


sursa:askmen.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu